Acum citesti
Echipament pentru femei Nalini

Unul dintre cele mai importante mărci de echipament de ciclism ne arată propunerea sa pentru 2013 în materie de colecție feminină. Cauda și Pyxis sunt o vestă, respectiv o pereche de pantaloni care îndeplinesc toate cerințele de calitate ale ciclistelor.

Cauda este o vestă sportivă din material lejer potrivită pentru sezonul cald. Aceasta beneficiază de o zonă de silicon la bază pentru a nu se ridica din zona brâului. Mai există și câteva porțiuni reflectorizante, un fermoar scurt și un buzunar special conceput pentru telefonul mobil.

Pyxis sunt perechea de pantaloni scurți cu croială anatomică, o piesă de echipament mai performantă. Acesția au o structură elastică cu funcție anti-șoc și un bazon din gel, foarte comod, cu suprafață Coolmax, care permite pielii să respire. Ambele produse sunt realizate din Newport, un material de înaltă clasă care se distinge prin durabilitatea sa, dar și prin faptul că le permite mușchilor să funcționeze fără vreun impediment. Cele două articole vor fi disponibile în mai multe mărimi, de la XS la XXL, în diferite culori. Detalii complete pot fi găsite pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 10 =