Acum citesti
Cu Bicicleta La Mare pornește la drum și în 2013

Acum 6 ani de zile a luat naștere un eveniment cu aspirații de tradiție, undeva pe șoseaua veche ce leagă Bucureștiul de Constanța. Lucian Mîndruță și Cristian Mihai Popescu mergeau atunci pentru prima oară cu bicicleta la mare. Și la fel au făcut de atunci, cu excepția faptului că nu au mai fost doar ei doi, ci tot mai mulți oameni care le împărtășesc pasiunea. Așa am putea rezuma pe scurt Cu Bicicleta La Mare, plimbarea de două zile, de-a lungul drumului spre litoral.

Ediția din acest an este programată pentru ultimul weekend al lunii aprilie, adică zilele de 27 și 28. Traseul de 285 de kilometri este împărțit în două etape, prima zi urmând să ducă participanții de la București la Amara (140 km), a doua zi sosindu-se la Năvodari după alți 145 de kilometri de pedalat.

La eveniment urmează a participa circa 400 de persoane, în cadrul unei excursii într-o atmosferă relaxată, nicidecum competițională. Coloana de participanți va fi însoțită de un echipaj de poliție și servicii medicale, iar transportul bagajelor, precum și al transportului înapoi la București va fi asigurat de organizator. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficială Cu Bicicleta La Mare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × five =