Acum citesti
State Bicycle oferă Black Label V2 pentru oraș, la un preț foarte bun

Bicicletele de calitate rareori au și prețuri accesibile, dar State Bicycle Co. din Tempe, Arizona au încercat mereu să facă biciclete bune și frumoase, accesibile pentru cât mai multă lume. Seria Core are prețuri începând cu 300 USD iar noile modele Black Label V2 oferă de asemenea un raport calitate preț excelent.

Modelul State 6061 Black Label V2 este, după cum putem ghici din nume, construit pe un cadru din aluminiu. Acesta are tuburi cu forme aerodinamice și o geometrie inspirată de bicicletele de pistă, la fel cu modelele anterioare, dar are ca noutate headtube conic și furcă din carbon pentru a îmbunătăți rigiditatea și manevrabilitatea, două calități pentru care bicicleta era oricum recunoscută și înainte.

A doua generație de biciclete Black Label a primit și roți mai bune cu butuci cu rulmenți etanși, dar și un angrenaj prelucrat CNC care îi oferă bicicletei un aspect mai rafinat. Bicicleta e disponibilă atât cu ghidon compact de șosea cât și cu ghidon drept de tip riser, dar opțiunile suplimentare sunt mai multe. Se pot alege șei Brooks sau o roată față din carbon cu trei spițe.

Bicicleta e disponibilă în cinci mărimi și patru culori: purpuriu, verde militar, aluminiu și negru mat, la un preț de doar 639 USD. Pentru cei ce nu doresc să pedaleze pe o bicicletă fixă, butucul spate flip/flop permite transformarea într-un single speed clasic. Toate bicicletele vin în pachet cu frâne pentru ambele roți, nemontate. Există prinderi pentru suport de bidon pentru cei ce vor să pedaleze distanțe lungi. Pentru cei ce au destule componente disponibile acasă se poate cumpăra doar cadrul cu furca, la prețul de 299 USD.

 

 

 

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + 15 =