Acum citesti
Santa Cruz Jackal 2010

noutati_eurobike

Atentia iubitorilor de Dirt Jump, s-a concetrat la EuroBike 2009, asupra modelului Jackal, model foarte indragit in randul bikerilor. Acesta nu a venit cu schimbari mari fata de modelul anului trecut, totul rezumandu-se la o configuratie noua si culori noi. Din pacate, cei de la Santa Cruz au renuntat la forma cu „cocoasa” deja din 2008, fapt ce a nemultumit foarte multi dintre fani. Cei de la Santa Cruz si-au motivat intentia de a da o noua forma cadrului, deoarece noul design corespunde mai bine cerintelor dirt jumperilor, cantareste mai putin si este mult mai rezistent (nu ca modelul 2008 n-ar fi fost rezistent).

Noul cadru are un design simplu, care nu se remarca prin artificii de design spectaculoase. Tevile folosite la crerea cadrului sunt intr-adevar mult mai groase decat pot parea in poze, beneficiaza de intariri la suduri, iar bascula este acum legata de partea centrala a cadrului bicicletei. Urechile cadrului au fost deasemenea schimbate, benficiind acum de un nou design care ar trebui sa usureze montarea si demontarea rotii din spate.

Echiparea, desi prea putin importanta pentru cei interesati doar de cadru (iar acestia sunt majoritari), este una mai mult decat excelenta : frane pe disc Avid Elixir CR, roti DT Swiss, cuvete Chris King, furca Rock Shox si anvelope Kenda Premium. Un calcul simplu cu aceste componente ne arata ca pretul bicicletei  va fi unul foarte mare, platibil doar de cei care-si doresc cu adevarat o echipare performanta.

Ne-a placut foarte mult culoarea modelului expus, un army green foarte subtil, care bate spre negru. Santa Cruz a promis o gama de culori exclusivista pentru modelul 2010.

Consulta pozele de mai jos pentru mai multe detalii.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × one =