Acum citesti
Roti noi de la Ritchey

ritchey_carbon_superlogicRitchey a publicat pe site-ul oficial, imaginile finale cu setul de roti Ritchey Carbon Super Logic. Acestea vor putea fi achizitionate incepand cu primavara anului 2010 si sunt oferite ca set, la un pret de aproximativ 1.000 de euro bucata.

Pretul nu este tocmai mic, dar acestea promit a fi unele dintre cele mai performante roti pentru competitiile de Cross Country : roata de fata cantareste doar 530 de grame, iar cea de spate 660 de grame. Producatorul promite ca acestea vor oferi stabilitate in plus bicicletei si mai mult de atat, vor fi mai rapide ca oricand. Jantele beneficiaza de o constructie mai inalta ce are menirea de a-i oferi o aerodinamicitate mai buna, iar materialul folosit pentru realizarea acestora este evident carbonul.

In oferta producatorului american, mai gasim si un nou set de roti Ritchey WCS APEX, ce beneficiaza tot de jante realizate din carbon, dar ceva mai grele decat modelul SuperLogic : 644 de grame cantareste roata din fata respectiv 820 de grame, roata de spate. Dar acestea se bucura si de avantajul de a fi ceva mai ieftine, mai precis 550 de euro bucata.

Mai multe informatii despre toata gama de roti de la Ritchey pentru 2010, gasesti pe site-ul oficial www.ritcheylogic.com.

via | Ritchey

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 9 =