Acum citesti
Packpod, un trepied care se agaţă de aproape orice

Ppod-ME-TreeWoodsFoliage-600x501Nu ştiu voi de câte ori v-aţi chinuit să agăţaţi un telefon sau un aparat foto cumva la marginea unei poteci să faceţi o poză de „acţiune” într-o tură solitară, dar eu personal mă lovesc de problema asta destul de des. Noul trepied Packpod se agaţă de aproape orice pentru fotografia perfectă….

Ppod-ME-MackworthSteveDslr-600x363Acest trepied a fost inventat de realizatorul de filme de scufundări Steve Underwood şi este proiectat pe ideea aparatelor foto mici şi a telefoanelor. Câteva exemplare produse au avut mare succes, aşa că acesta a lansat produsul pe Kickstarter unde avut de asemenea un mare succes.

PPod-NinjaFeet-DriftwoodOnToes-5D3_4891-600x374Packpod are picioare interschimbabile care pot fi alese în funcţie de locul unde acesta trebuie să fie aşezat, ba chiar poate fi instala pe role ca să fie mişcat. Picioarele sunt concepute astfel încăt să poată fi prinse de diverse suprafeţe cu şuruburi, şoricei, sârmă sau orice altceva este util şi la îndemână.

Ppod-Ny-BenchParkHighLine-1De la producător:

„Am montat Packpod pe aproape orice: copaci, garduri, semne de circulaţie, ventilatoare de tavan, capote de maşină, caiace, pereţi de stâncă, biciclete, hamace, leagăne de copii, catarge de velier, bărci de rafting şi multe altele. L-am aşezat pe dune de nisip, câmpuri înierbate, albii de râuri şi pe fundul oceanului. De fapt, am încetat să testăm posibilităţile acestuia de montare pentru că sunt infinite”

PakIt_HandHeldLeft_60767-488x600Preţul acestuia este de 99 USD. Mai jos este şi filmul de prezentare:

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 17 =