Kona Cadabra 2010

0

noutati_eurobike

kona_cadabra_2010Kona a prezentat presei la EuroBike 2009, modelul Cadabra. Acesta este unul din modelele de elita ale producatorului Kona si in acelasi timp o mare speranta pentru vanzarile din 2010. Destinata probelor de all mountain, aceasta se plaseaza aproape de varful de gama, primul loc fiind ocupat de modelul Abra Cadabra.

In versiunea standard, modelul Cadabra benficiaza de o echipare foarte bogata, din care amintim : furca Fox Float RL cu o cursa de 150 de mm, amortizor spate Fox Float RP 23, angrenaj Shimano SLX, frane Shimano M575 Disc hidraulice si anvelope Kenda.

Greutatea este deasemenea excelenta, bicicleta cantarind aproximativ 14 kg. Cadrul este construit cu noua tehnologie de la Kona, “Scandium” si beneficiaza de bascula Kona G2 Magic Link, ultima tehnologie Kona in materie de suspensii pentru cadre.

Din scurta plimbare de test efectuata cu acest model, am ramas cu o impresie placuta, o bicicleta completa care beneficiaza de unghiuri bune si de o echipare decenta. Cu aceasta formula de dotari alaturi de un pret scazut, Kona spera sa reuseasca cucerirea acestui segment in 2010.


NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

20 − four =