S-a dat startul înscrierilor de voluntari la Bikeathon 2018!

0

Bikeathon Țara Făgărașului este un eveniment sportiv de strângere de fonduri, susținut de Fundația Comunitară Țara Făgărașului, pentru proiecte și cauze din comunitatea făgărășeană. Evenimentul este un concurs de biciclete pentru toate vârstele, cu trasee pentru orice nivel de antrenament, de la cursa populară de 10 km la cea mai lungă, pentru cei mai antrenați, de 72 km. La acestea se adaugă traseele mici pentru copii. Până acum s-au înscris 325 de concurenți! Cursa are loc pe data de 9 iunie 2018.

sursa @bikeathontarafagarasului

Pentru ca evenimentul să fie un succes și anul acesta, este nevoie de multă implicare. Este nevoie de voluntari sufletiști care să contribuie la buna desfășurare a evenimentului și implicit, la strângerea cât mai multor fonduri pentru cele 18 proiecte înscrise.

Alătură-te echipei de voluntari și înscrie-te aici!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGarmin a lansat Edge 130 și 520 Plus, dar și noul Varia Radar
Articolul următorAvrig Mountain Bike Race la final: comunicat
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

13 − eight =