Bike FM Zemeș XCO – UCI C2 ajunge în 2019 la a 3a ediție

0

Pe 10 august 2019 se va desfășura în comuna Zemeș, Moinești, Bacău, a treia ediție a competiției de MTB, Bike FM Zemes XCO. Ediția din acest an este organizată de Asociația Club Sportiv Bike FM în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Comunei Zemeș, I Wheel Bike Club Moinești și Asociația Activ Moinești.

Concursul este înscris în calendarul Uniunii Cicliste Internaționale (UCI) și se află în clasa C2. În cadrul acestuia se vor câștiga puncte în vederea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020. De asemenea, la Zemeș se va desfășura, în cadrul aceleași competiții, a patra etapă din Cupa Națională de XCO. Traseul are o lungime de 4,2 kilometri cu 160 de metri diferență de nivel.

Iată mai jos programul evenimentului:

VINERI 09 august

 • 10:00: Deschiderea traseului pentru antrenamente libere
 • 12:00: Deschiderea procedurii de validare inscrieri (in Zemes la Lacul Boiereasca Modarzau)
 • 17:00: Inchiderea traseului pentru antrenamente libere
 • 19:00: Inchiderea antrenamentelor libere
 • 20:00: Inchiderea procedurii de validare inscrieri
 • 20:00: Sedinta tehnica XCO

SAMBATA 10 august

 • 10:45: Alinierea la Start pentru pentru cursele copii nelegitimati 10-13 ani si 14-18 ani
 • 11:45: Alinierea la Start pentru participantii curselor Amatori legitimati/nelegitimati M si F 19+, 30-39, 40+
 • 13:15: Alinierea la Start pentru participantii curselor Cadeti Feminin & Masculin si Juniori Feminin & Masculin
 • 14:45: Alinierea la Start pentru participantii curselor Elite Masculin, Elite Feminin si U23
 • 17:00: Festivitatea de premiere

Iata cum a fost la editia precedenta:

Sponsori: Bellotto, Fakir, Bike House, Fizik, BikeXpert, Cube, Troy Lee Designs, Nukeproof. Parteneri media: Radio Guerrilla si Freerider.ro.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGT Force 29 vine cu roți mari și suspensie LTS cu geometrie reglabilă
Articolul următorDrumuri nepermise – deșertul din Columbia
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

fourteen + 15 =