Asociația Siculus Alpin Club anunta MTB Maraton Miercurea Ciuc 2019

0

Asociația Siculus Alpin Club împreună cu Siculus Cycling Club, în colaborare cu Municipiul Miercurea Ciuc si Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, co-organizator Federația Română de Ciclism anunţă ediţia 2019 a concursului MTB Maraton Miercurea Ciuc, care va avea loc pe 1 septembrie. Cursa oferă concurenţilor distanţele de 35 km şi 70 km. Traseul scurt are o diferenţă de nivel de 1000 m în timp traseul lung are o diferenţă de nivel de aproximativ 2000 m. Evenimentul are loc în Munţii Ciucului. Traseul de 70 km a fost ales să fie cursa Campionatului Național XCM 2019.

Startul are loc sub escorta Poliției Rutiere în centrul municipiului Miercurea Ciuc, Piața Libertății. De aici se va ajunge la poalele Munții Șumuleului de unde începe adevărata luptă cu înălțimile. Competiţia se desfăşoară conform regulamentelor FRC.

În paralel cu concursul dedicat amatorilor va avea loc şi Campionatul Național de MTB, proba maraton. „Suntem mândri că Federația Romănâ de Ciclism ne-a acordat șansa să organizăm un eveniment atât de important din calendarul competițional!”, spun organizatorii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCannondale Topstone Carbon SRAM Force eTap AXS (2020)
Articolul următorPegas Drumuri Grele Pro (2019)
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

20 − one =