Acum citesti
Bicicletă pliabilă cu design inovator de la Levicle

Levicle_light-compact-commuting-bike-scooter_adult-riding-600x441Levicle este o bicicletă ciudată de oraş, o combinaţie între o bicicletă pliabilă şi o trotinetă, concepută şi fabricată de Tom Mackenzie. Practic e o trotinetă pe care se stă în şa, cu o roată în faţă de 12 inch, dorindu-se a fi un mijloc de transport care să ajute navetiştii să ajungă de la metrou la birou mai repede şi distractiv.

Levicle_light-compact-commuting-bike-scooter_adjusted-for-adult-225x300Ideea a fost de a simplifica bicicleta de navetă, de a o face şi mai portabilă şi simplu de utilizat. Intenţia a fost de a beneficia de simplitatea şi uşurinţa de împachetare a unei trotinete dar şi de confortul şi stabilitatea unei biciclete. Ideea i-a venit în timp ce împingea un cărucior prin supermarket. După câteva prototipuri şi încercări, Levicle este pusă în vânzare pe Kickstarter.

Levicle_light-compact-commuting-bike-scooter_folded-225x300Roata faţă de 12 inch face ca Levicle să treacă uşor peste obstacole mici şi neregularităţi ale asfaltului care pun trotineta în dificultate. Micul său cadru se împachetează până la dimensiunea de 72x36x20 cm, fiind foarte uşor de luat în metrou şi de depozitat lângă birou. Lipsa lanţului şi a pedalelor o fac mai puţin contondentă şi nu murdăreşte hainele.

Levicle_light-compact-commuting-bike-scooter_adjusted-for-kid-297x297Levicle pare a fi uşor de accelerat şi de manevrat prin aglomeraţie, în ciuda ghidonului foarte mic. Totuşi, slalomul printre pietoni nu e un lucru foarte recomandat. Tija de şa şi pipa telescopice o fac să fie foarte reglabilă, de la adulţi de 190 cm până la copii de 105 cm înălţime.

Levicle_light-compact-commuting-bike-scooter_kid-riding-600x358Bicicleta este disponibilă pe Kickstarter la preţul de 117 euro cu livrare în februarie sau de 140 euro cu livrare în decembrie la timp pentru bradul de Crăciun.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + 20 =