Road Grand Tour şi Băneasa Race anunţă Greenfield Duo Challenge!

0

Greenfield Duo Challenge este un concurs de alergare şi bicicletă off-road ce va avea loc pe 30 iunie în zona cartierului rezidenţial Greenfield din Bucureşti, pădurea Băneasa, Grădina Zoologică. Startul cursei se află în incinta Academiei de Poliţie Bucureşti. Taxa de participare este de 100 lei individual sau ştafetă 80 lei / persoană. Individual şi ştafetă: 140 lei. Traseul de alergare are lungimea de 8,6 km, iar cel de bicicletă 19,8 km. Suprafaţa de concurs este „off-road uşor” pentru alergare şi potecă pentru bicicletă mtb.

De la organizator:

Greenfield Duo Challenge se doreste a fi o competitie care sa promoveze sportul facut de placere, pentru sanatate, asa cum ne aducem aminte ca existau concursuri la inceputul erei mtb-ului si duatloanelor. Vrem sa avem la start concurenti bine pregatiti, cei mai buni din tara si din lume la probele lor :), insa ne dorim sa-i vedem luand startul cu zambetul pe buze si terminand la fel. Nu ne dorim vanatori de premii ci oameni care sa promoveze mai departe un stil de viata.

Traseul este unul usor, atat la alergare cat si la bicicleta. Padurea Baneasa este binecunoscuta tuturor, majoritatea dintre noi antrenandu-ne pe acolo sau participand la competitiile existente din zona. Se vor parcurge aproximativ 8km in alergare pe aleiile padurii (traseu off-road usor) dupa care se vor schimba adidasii cu pantofii de ciclism. Daca faci parte dintr-o stafeta, vei preda cipul de concurs colegului tau de echipa si ori te vei retrage la umbra in asteptarea lui, ori vei continua proba si la individual.

Ruta de bicicleta insumeaza aproximativ 20km, cea mai mare parte fiind formata dintr-un single trail. Se pot atinge viteze mari pentru un cocncurs de mtb (traseu off-road usor) asa ca va recomandam sa abordati micile viraje cu atentie.

Inscrierea se poate face la Individual, la Stafeta sau la amandoua.

Va dorim mult succes si va asteptam in numar cat mai mare.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSkirtBike sărbătoreşte 10 ediţii în 2019!
Articolul următorClubul Sportiv LYKAIOS anunţă LYKAIOS MTB – Vâlcea 2019
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

nineteen − 9 =