Categorii: AccesoriiDiverse

Lumini de bicicletă și prinderi de telefon BikeForce 2019

Am primit de la KeroBike mai multe lumini de bicicletă și sisteme de prindere pentru telefon din colecția 2019 a mărcii BikeForce pe care le-am testat și vi le prezentăm și vouă. Marca BikeForce este o marcă românească, lasată chiar de cei de la KeroBike și care include produse de o calitate absolut decentă la prețuri competitive, produse în cea mai mare parte în Asia dar la niște standarde de calitate foarte bune.

Toate modelele de lumini primite au acumulator intern și se încarcă printr-un port MicroUSB protejat la apă cu capac de cauciuc. Toate includ în pachet și un cablu USB-MicroUSB pentru acest scop.

Lampa față 350 lum USB

Această lumină albă pentru față este un model compact și destul de puternic pentru a merge cu viteză chiar și pe drumuri mai proaste. Prinderea pe ghidon se face cu un suport care poate fi practic folosit și cu alte lumini cu secțiune circulară de diametru apropiat. Suportul se prinde pe bicicletă cu ajutorul unei benzi de cauciuc elastice. Lumina are 4 moduri de funcționare: unul intermitent și 3 continue cu o putere de 100%, 50% și 30%. Acumulatorul de 800 mAh asigură o autonomie între 1.5-8 h în funcție de modul ales. Încărcarea durează 2 ore.

Preț: 80 lei

Lampa față 300 lum USB

Cu un format ceva mai puțin compact, acest model face loc unui acumulator ceva mai mare. Prinderea pe ghidon se face tot cu o bandă elastică dar cu un suport dedicat. Lumina deși teoretic e mai slabă, practic e cam la fel de bună. Are de asemenea 4 moduri de funcționare identice cu cea de 350 lum. Acumulatorul este însă de 1200 mAh iar autonomia e ceva mai mare, între 3 și 8 ore. Încărcarea durează 3 ore.

Preț: 79 lei

Stop 350 lum 7 funcții USB

Această lumină roșie pentru spate e foarte puternică și satisface cele mai mari pretenții. Sistemul de prindere e cu colier elastic și permite ajustarea unghiului în funcție de poziția de montaj. Bateria mare de 2200 mAh se încarcă în 4 ore și oferă o autonomie de 3-8 ore. Există 7 moduri de funcționare, 3 continue cu putere de 100%, 50% sau 30% precum și 4 moduri intermitente cu dinamică diferită.

Preț: 68 lei

Set față/spate lumini 240/100 lum USB

Acesta este un set de lumini cu design similar, pentru față și spate. Prinderea se face cu bandă elastică și permite modificarea unghiului și montarea atât pe verticală cât și pe orizontală. Lumina albă din față are 240 lumeni iar cea roșie din spate are 100 lumeni. Ambele au acumulator de 500 mAh, se încarcă în 2 h, au 3 moduri continue de 100%, 50% și 30% și două intermitente iar autonomia e între 2-8 ore. Sunt niște lumini suficiente pentru mersul cu viteză medie prin oraș, dar cea din față nu oferă vizibilitate asupra drumului ci doar posibilitatea de a fi văzut de restul participanților la trafic.

Preț: 55 lei fiecare

Am primit de asemenea la test două prinderi de telefon pentru montarea acestuia pe ghidon. Ambele sunt de calitate bună, par solide dar diferă modul în care este asigurat telefonul. Dimensiunile telefonului pot fi între 3.5 și 7 inch. Prinderile se pot roti pentru a aranja telefonul în orice poziție.

Smartphone Holder Mantis

Acest suport este foarte solid, prinde telefonul în 3 puncte dar acestea sunt foarte precis reglate. Adaptarea lui la dimensiunile telefonului e o idee mai greoaie ca la modelul celălalt Spider dar ni s-a părut că ar fi o alegere mai bună dacă se merge cu bicicleta cu viteze mari pe teren denivelat.

Preț: 67 lei

Smrtphone Holder Spider

Acest suport are o prindere în 4 puncte, câte unul în fiecare colț. Sistemul se strânge pe telefon foarte rapid, din toate părțile deodată, fiind mult mai facil de folosit decât sistemul Mantis. În contrapartidă însă, prinderea nu pare la fel de solidă și dă impresia că telefonul ar putea să zboare de pe ghidon la șocuri foarte mari. Este o soluție mai ieftină și mai rapidă pentru cei ce nu pedalează pe teren accidentat.

Preț: 37 lei

Concluzie

Atât luminile cât și prinderile pentru telefon BikeForce testate de noi sunt produse care oferă un raport calitate/preț excelent și deși nu costă mult vor satisface cu siguranță pretențiile multor cicliști. Noi vi le recomandăm cu încredere ca variante de buget redus de care nu veți fi deloc dezamăgiți!

Producător: KeroBike

Horațiu Campian

Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

Vezi comentarii

Share
Published by
Horațiu Campian

Stiri Recente

Riders Club anunță concursurile pentru sezonul 2025

Pentru 2025 Riders Club anunță organizarea a 5 concursuri de ciclism cross country și mtb, însă în plus față de…

5 zile in urma

Bryton lansează noul ciclocomputer smart Rider S510

Dacă în februarie 2022, Bryton prezenta un nou model de ciclocomputer, mai precis Rider S500, azi avem lansarea următoarei versiuni,…

o săptămână in urma

Test – bicicletă gravel electrică Van Rysel E-GRVL AF HD

Disciplina gravel devine din ce în ce mai populară, iar producătorii nu se sfiesc să lanseze constant modele noi. Martor…

2 săptămâni in urma