Uriașul german BMW pregătește pentru anul viitor un automobil care să vină în întâmpinarea cerințelor celor care își petrec timpul liber practicând diferite activități outdoor. Active Tourer Outdoor este un concept care include facilități și pentru amatorii de ciclism.
Monovolumul este proiectat în așa fel încât două biciclete, cursiere sau mountain bike-uri, să încapă lejer în partea sa din spate, fiind montate într-un suport aflat acum în interiorul mașinii. Și GPS-ul automobilului poate fi sincronizat cu ciclocomputerul sau telefonul inteligent cu aplicații pentru ciclism, astfel încât “aventura să înceapă de când te urci în mașină“, conform producătorului. Dacă este așa sau nu, rămâne la latitudinea clienților să decidă, dar montajul de mai jos prezintă mai bine produsul pe care cei de la BMW îl au în vedere pentru 2014.
Pentru 2025 Riders Club anunță organizarea a 5 concursuri de ciclism cross country și mtb, însă în plus față de…
Dacă în februarie 2022, Bryton prezenta un nou model de ciclocomputer, mai precis Rider S500, azi avem lansarea următoarei versiuni,…
Disciplina gravel devine din ce în ce mai populară, iar producătorii nu se sfiesc să lanseze constant modele noi. Martor…
Vezi comentarii
nu vreau sa fiu rautacios sau sa ma incadrez in clasa celora care corespund proverbului "vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii" insa ce este prezentat mai sus reprezinta clar un moft. Sunt foarte curios sa vad cati dintre nemti vor achizitiona acest model BMW doar pentru faptul ca poti transporta biciclete de mii de euro. Insa nemtii sunt foarte fericiti ca exista pietele de desfacere esteuropene, norocul lor ca existam noi care am dezvoltat un adevarat cult pentru masinile lor. Daca ai bani cu adevarat, iti permiti o casa la munte in care, printre alte 5 camere sau cate vrei sa ai, sa ai si un spatiu adecvat ptr depozitarea bicicletelor de miiiiiiii de epuroi...............parerea mea :))
biciclist, la 120 iti zboara bicicletele de pe masina, in romania nu este asta o problema, ca oricum mergem numai cu 50 la ora, dar pe autobahn se merge si cu 200+ ca sa nu mai zic ca intra apa prin toti rulmentii la prima rafala de ploaie. poate pentru o bicicleta de 100€ nu conteaza, dar pentru una de 3-4 mii este un aspect important. pe langa asta, nu incearca nimeni sa iti fure bicicletele de pe acoperis si in consecinta sa iti faca varza si vopseaua pentru masina.
una peste alta, e chestie de gusturi si de puterea de cumparare. daca iti place si ai banii, o poti cumpara, daca nu poti cumpara si un mcv pentru 10 mii. sau o rabla cu 4 roti ca o primesti pe degeaba ;)
asta e culmea prostiei, sa cumpar masina de zeci de mii de euro ca sa bag bicicleta in masina, daca prostia ar durea, ar fi un zgomot asurzitor pe planeta.
ATENTIE! Intrebarile tehnice sau cele legate de alt subiect vor fi postate pe forum.
Suportul exterior nu e la fel din multe motive, in principal siguranta, dar sunt si altele cum ar fi consum de combustibil crescut, viteza de inaintare scazuta si tinuta de drum, comoditatea etc.
E foarte bine ca se gandesc la solutii pentru transport de biciclete, stiu ca si Opel avea o varianta de suport exterior integrat in masina. Cu cat preiau mai multi ideile astea cu atat mai bine :)
Daca bicicletele stau in suporturile de pe masina nu e la fel? In acest fel in masina ramane loc de 4 persoane. Un concept revolutionar!
Si 2: In acelasi spirit poate si CFR sa faca o reclama pentru suporturile incluse in vagoane: Aventura incepe de cand te sui in tren!
Asta e o fita..un moft nu o necesitate..pe scurt snobism..