Având un titlu sugestiv, care se referă la greutatea de concurs, termen consacrat printre sportivii profesioniști prin care se referă la greutatea corporală la care își ating performanțele maxime, cartea de bucate Racing Weight Cookbook pare promițătoare. Semnată de un nutriționist renumit, Matt Fitzgerald, dar scrisă și cu ajutorul lui Georgie Fear, dietetician și antrenor, lucrarea se adresează sportivilor amatori.
Racing Weight Cookbook conține, firește, rețete, al căror număr este impresionant – nu mai puțin de 100 – împărțite în 3 categorii, în funcție de abilitățile pe care sportivul le are în bucătărie. De asemenea, pe lângă rețete, autorul a inclus și diferite sfaturi de nutriție, dar și modalități de determinare a greutății ideale de concurs. Mai multe lucrări de-ale lui Fitzgerald și detalii despre acestea pot fi găsite pe site-ul racingweight.com
În octombrie am fost în Spania, unde Merida a lansat trei noi biciclete. Evenimentul a fost cu atât mai important…
Roțile pentru MTB Proven Carbon XC Dynamo recent lansate de Hunt, un producător de roți din carbon cu un excelent…
Recent ne-am deplasat în Spania unde Merida tocmai a lansat cea mai mare și mai extremă bicicletă mtb electrică a…