Având un titlu sugestiv, care se referă la greutatea de concurs, termen consacrat printre sportivii profesioniști prin care se referă la greutatea corporală la care își ating performanțele maxime, cartea de bucate Racing Weight Cookbook pare promițătoare. Semnată de un nutriționist renumit, Matt Fitzgerald, dar scrisă și cu ajutorul lui Georgie Fear, dietetician și antrenor, lucrarea se adresează sportivilor amatori.
Racing Weight Cookbook conține, firește, rețete, al căror număr este impresionant – nu mai puțin de 100 – împărțite în 3 categorii, în funcție de abilitățile pe care sportivul le are în bucătărie. De asemenea, pe lângă rețete, autorul a inclus și diferite sfaturi de nutriție, dar și modalități de determinare a greutății ideale de concurs. Mai multe lucrări de-ale lui Fitzgerald și detalii despre acestea pot fi găsite pe site-ul racingweight.com
După succesul incredibil pe care l-a avut organizarea Campionatului European de MTB anul acesta, în luna mai, la Cheile Grădiștei,…
Șaua bicicletei este un subiect sensibil, și la propriu si la figurat. Așa că este greu și pentru noi să…
Sezonul hibernal nu este deloc unul “mort”, pentru că este vremea concursurilor de ciclocros. Astfel, pe data de 12 ianuarie…