Având un titlu sugestiv, care se referă la greutatea de concurs, termen consacrat printre sportivii profesioniști prin care se referă la greutatea corporală la care își ating performanțele maxime, cartea de bucate Racing Weight Cookbook pare promițătoare. Semnată de un nutriționist renumit, Matt Fitzgerald, dar scrisă și cu ajutorul lui Georgie Fear, dietetician și antrenor, lucrarea se adresează sportivilor amatori.
Racing Weight Cookbook conține, firește, rețete, al căror număr este impresionant – nu mai puțin de 100 – împărțite în 3 categorii, în funcție de abilitățile pe care sportivul le are în bucătărie. De asemenea, pe lângă rețete, autorul a inclus și diferite sfaturi de nutriție, dar și modalități de determinare a greutății ideale de concurs. Mai multe lucrări de-ale lui Fitzgerald și detalii despre acestea pot fi găsite pe site-ul racingweight.com
Pentru 2025 Riders Club anunță organizarea a 5 concursuri de ciclism cross country și mtb, însă în plus față de…
Dacă în februarie 2022, Bryton prezenta un nou model de ciclocomputer, mai precis Rider S500, azi avem lansarea următoarei versiuni,…
Disciplina gravel devine din ce în ce mai populară, iar producătorii nu se sfiesc să lanseze constant modele noi. Martor…