Începe sezonul! Tatăl şi fiul împreună pe potecă

0

Nu mai este mult până când bikepark-ul Serfaus-Fiss-Ladis îşi deschide porţile spre public. În weekendul 7-9 iunie tinerii mtb-işti, dar şi familiile vor lua parte la marea deschidere. În acel weekend în Austria este şi „Ziua tatălui”, aşa că administratorii zonei au pregătit surprize pentru părinţi şi copii.

Iată-l şi pe Jackson Goldstone, de doar 14 ani, cum îl învaţă câte ceva pe tatăl său, dându-se amândoi pe traseele din Serfaus-Fiss-Ladis.

(foto Christian Waldegger / Staronphoto)

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLa test, noua încălțăminte Sidi Dragon 5 SRS (2019)
Articolul următorLorenza Menapace – ciclista care a învins cancerul
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

9 + eight =