Acum citesti
În mijlocul plutonului e mereu mai palpitant

Mai avem ceva până când camerele video montate pe bicicletele rutierilor profesioniști vor ajunge la ordinea zilei, însă acel moment se apropie. Imaginile surprinse în etapa de ieri din Turul Elveției sunt o dovadă în acest sens, căci toată acțiunea și interacțiunea din ultimii kilometri ai cursei, când toți sportivii se pregătesc de sprint, e ceva care nu se poate rata.

Vezi Comentarii (10)
  • @Adi – Echipele sunt dispuse sa aiba camere pe bicicletele sportivilor si chiar sunt deschise spre asta, doar ca UCI-ul nu s-a gandit la chestia asta pana acum. Probabil vor ajunge la ordinea zilei in sezoanele urmatoare

  • merg la sprint in jur de 60 km pe ora au picioare si plamani sunt adevarati tauri… practic ciclismul pe mtb de 15 ani iar de doua luni am trecut la cursiera si simt foarte bine ce inseamna sa pedalezi la peste 40 km pe ora…ceao

  • Ce vedem noi în clip este înregistrat cu o cameră acțion care cântărește câteva sute de grame. Pentru a transmite imagini live ai nevoie în primul rând de foarte multă energie electrică, așadar un acumulator măricel, care atârnă..
    Din punctul meu de vedere nu este fezabilă treaba cu transmisiile live în timpul cursei, direct de pe bicicletele concurenților.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × three =