Fabio Wibmer – Fabiolous Escape 2

0

Dacă știi ceva despre mtb trail înseamnă că ai auzit de Fabio Wibmer. Pentru a sărbători atingerea numărului de 1 milion de fani pe YouTube, Fabio a lansat un nou clip, Fabiolous Escape 2. Fabio face o tură epică pe superbii munți din Saalbach, Austria, pe Specialized-ul său, deranjând schiorii și făcând mișto de “Poliție”.

„Cea mai dificilă parte a clipului a fost când am sărit din elicopter. A trebuit să sar 7-8 metri pentru a avea o aterizare optimă. E al naibii de sus și chiar a trebuit să-mi fac curaj, întrucât era pentru prima oară și pentru mine” – Fabio Wibmer

foto Hannes Berger

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTenerife – Experiența insulelor Canare
Articolul următorBianchi au anunțat Nitron, un nou hardtail de XC din carbon
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

2 × 2 =