Cum să aliniezi perfect ghidonul bicicletei

1

Nu-i aşa că ori cât de mult te-ai strădui să aliniezi pipa ghidonului cu roata faţă a bicicletei întotdeauna pare că totuşi nu este bine? Iată două metode prin care te poţi asigura că treaba este cât mai aproape de perfecţiune.

Fie foloseşti o riglă sau orice tijă care ştii că este dreaptă şi o fixezi de partea superioară a furcii. Apoi privind în jos spre roată aranjezi ghidonul în aşa fel încât să fie paralel cu rigla. Şi gata!

A doua metodă implică utilizarea unei chei imbus introdusă în gaura capacului din headset. Te asiguri că această cheie este poziţionată fix între cele două şuruburi superioare ale capacului pipei după care aliniezi cheia cu roata faţă.

Clic aici pentru vizualizare https://www.facebook.com/absoluteblack.cc/videos/596286577140678/

alinierea perfecta a ghidonului bicicletei 2

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentO tură pentru peisaje: Lerești – Strâmtu – Mușuroaiele – Piscul Calului – Voina
Articolul următorProPark Adventure Race – cum să duci aventura la extreme
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

two × one =