Cățărere pe Monte Grappa

0

Puțini munți sunt precum Monte Grappa. Indiferent pe care din cele 10 cățărări urci spre vârf, sentimentul că te afli într-un loc special rezonează încă de la plecare. Este vorba nu doar de peisajul spectaculos pe care îl parcurgi ci mai ales de istoria pe care acest loc o are. În timpul celor două Războaie Mondiale, Monte Grappa a fost scena unor atrocități de nedescris. Astăzi este paradisul cicliștilor de șosea…

Clipul de față descrie cățărarea ce pleacă din Semonzo, direct cu o rampă de 9%. Vei avea de negociat nu mai puțin de 20 viraje în doar prima parte a urcării.

Plecare din: Semonzo
Lungime: 18,5km
Altitudine maximă: 1.745m
Diferență de nivel: 1.530m
Rampă medie: 8,3%
Rampă maximă: 14%

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAlexandru Stan – interviu cu un „Burghez”
Articolul următorBeeline este busola “smart” pentru biciclete
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

twenty − ten =