MotoVeloSport – magazin de biciclete

0

Denumire: MotoVeloSport

Adresă: www.moto-velo-sport.ro

Localizare: Strada Garii, Nr. 15, Iasi
Telefon: +4 0 232 267740

Program:
L-V: 09:00-19:00
S: 09:00-16:00
D: INCHIS

Părerea ta despre acest magazin este importantă. Te rugăm să împarți experiența ta și cu ceilalți cititori, în formularul de mai jos:

★★★★★
5 5 1
Sunt nişte profesioniști in adevăratul sens, cu echipamente foarte bune, foarte amabili şi foarte atenţi pe parte de service. Colaborez pe toate categoriile de biciclete pe care le deţin şi pentru promptitudine, simt că vom fi mereu o echipă .

★★★★★
5 5 1
Un magazin cu o gama foarte larga de biciclete si componente!

★★★★☆
4 5 1
Am cumparat de la ei cateva piese, sunt ok la raport pret/calitate. Un pic mai multa organizare a pieselor nu ar strica totusi, desi baietii stiu pe de rost locul lor pe rafturi.

★★★★★
5 5 1
Au reusit sa se diferentieze prin profesionalism si amiabilitate.D-na de la piese sau tipii de la service nu sunt cu nasul pe sus, vorbesc cu tine parca am fi prieteni de ani de zile. Foarte amabili si iti explica tot ce ai nevoie. Cum am dat de ei: Eram in zona Garii unde se afla magazinul lor cu pana la roata din fata. Urc la ei si la Service cer inlocuirea camerei. Revin in timpul sugerat si pe langa simpla schimbare a camerei au vazut ca lantul e uscat si mi-au curatat/uns tot sistemul. Multumesc.

★★★☆☆
3 5 1
Pro sunt piesele mult mai ieftine fata de restul magazinelor din Iasi Contra mecanicii folosesc scule carora le-au cam trecut timpul de viata si ai riscul daca-ti duci bicicleta la o revizie sa o iei mai dereglata decat ai dus-o deoarece mecanicii nu au experienta foarte mare in ceea ce-i nou..

★★★★★
5 5 1
Au o gama larga de piese pe stoc...de la cele ieftine pana la cele mai scumpe, foarte amabili, te sfatuiesc fara sa te umfle la bani! Service decent, fara sa am ceva de reprosat. Nota 10!

★★★★☆
4 5 1
Din punct de vedere al service-ului, nu am absolut nimic de reprosat, insa putin mai multa organizare nu ar strica si magazinul ar putea fi amenajat mult mai ok.

★★★★★
5 5 1
Cea mai tare echipa, gasesc orice la ei, piese de 29er, service ca la carte. Sa tot fie!

★★★★★
5 5 1
acum 2-3 ani eram suparat de preturi si snobism (erau vreo 2 babe care miroseau banii binisor). acum sunt in extaz. au leduri pe care am stat 3 luni sa le comand din China si la acelasi pret. au service destul de decent ca pret si timp. au piese ieftine si variate si cu recomandari profesioniste.

★★★★★
5 5 1
Profesionisti cu totii de la vinzatori pina la service,ai ce si cu cine discuta,au piese pentru toate buzunarele,felicitari!!!
MotoVeloSport - magazin de biciclete
4.6 rating based on 12,345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 10 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

2 × 3 =