Maryon – magazin de biciclete

0

Denumire: Maryon

Adresă: www.maryon.ro

Localizare: Strada Haiducului, Nr. 1, Buzau
Telefon: +4 0736141156

Program:
Luni – Vineri: 9-18
Sambata: 9-14
Duminica: inchis

Părerea ta despre acest magazin este importantă. Te rugăm să împarți experiența ta și cu ceilalți cititori, în formularul de mai jos:

★★★★★
5 5 1
Personal comunicativ, amabil si dispus sa-ti rezolve orice problema ai. Daca nu au pe stoc produsele de care ai nevoie ti le pot aduce pe comanda foarte prompt (de obicei a doua zi). Preturile sunt decente, comparabile cu ce ofera online-ul sau mai mici. Recomand!

★★★★★
5 5 1
Am comandat on-line de la acest magazin, am fost contactat ulterior pentru confirmarea comenzii, comanda a venit rapid, sunt foarte multumit de produsul comandat (Pedale SHIMANO PD-M520 argintiu). Recomand acest magazin.

★★★★★
5 5 1
Recomand. Au in stoc o gama foarte mare de produse, si cei mai bune mecanici de biciclete din Buzau. Eu am facut la ei 2 revizii generale, inclusiv centrarea rotilor si servisarea franelor si a furcii hidraulice.

★★★★☆
4 5 1
Cei mai buni mecanici din oras. Iti rezolva rapid orice problema ai avea la bicicleta. Foarte atenti si orientati catre client!

★★★★★
5 5 1
Nu pot sa am de cat o parere foarte buna.Am comandat piese de care sunt foarte multumit si nu in ultimul rand personalul foarte eficient si comunicativ.O sa mai comand de la acest magazin.

★★★★★
5 5 1
Am comandat piese de la acest magazin, sunt foarte multumit, personal amabil,livrare prompta,preturi acceptabile.Recomand acest magazin. Sarbatori fericite ,La multi ani !

★★★★★
5 5 1
Este cel mai aprovizionat magazin de componente si accesorii de bicicleta din Buzau. Iar pe parte de service, la spitare si centrare roti, au cel mai bun mecanic din oras. Recomand!

★★★★★
5 5 1
Un magazin de incredere. Dupa experienta avuta la Maryon, ma au de client pe viata. Personalul este ok, rabdator si profesionist.

★★★★★
5 5 1
Recomand! Am avut ceva retineri inainte de a plasa comanda la Maryon ptr un set de butuci si jante (roti personalizate ) Dar am fost placut surprins de profesionalismul lor,de rapiditatea cu care am primit rotile si nu mai zic de spitarea lor 🙂 , mecanicul isi merita cu varf si indesat salariul ! Pe mine ma au client atata timp cat va exista magazinul! nota 10+
Maryon - magazin de biciclete
4.8 rating based on 12,345 ratings
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 9 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

19 + nine =