Moș Ion Roată – magazin de biciclete

0

Mos Ion Roata – Biciclete Felt

Adresa : mosionroata.ro

LOCALIZARE : Sos Stefan cel Mare, nr. 15, Sector 2 (intre IGP si Aleea Circului)

Telefon : 021 210.40.32

Program : Marti-Vineri 11.00-19.30, Sambata 10.00-17.00. Zilnic este pauza intre 13.30-14.00. Duminica si Luni magazinul este inchis

Marci distribuite: FELT, Vittoria, Geax si XLC, Catlike

Biciclete in rate: Da, detalii aici
Servicii reparatii biciclete/skiuri/placi snowboard: Da
Bicicleta poate fi lasata in service pe perioada reparatiilor: Da
Stoc piese de schimb: Da
Timp mediu de asteptare: In functie de interventie, se poate si pe loc dar si in cateva zile, dupa caz
Consultanta gratuita pentru upgrade de componente: Da
Revizie furci: RockShox, SR Suntour, Fox
Revizie amortizoare spate: Nu
Centrat roti: Da
Spitare roti: Da
Spalare si curatare bicicleta: Doar curatare in cazul reviziei integrale.

Părerea ta este importantă pentru ceilalți potențiali clienți, așadar te rugăm să împarți cu restul lumii experiența ta cu acest magazin:

★★★☆☆
3 5 1
Amabili, dar cam putina interactiune cu clientul, probabil datorita numarului mare de solicitari, sau am nimerit eu o zi mai aglomerata. Multe piese si accesorii si diversitate in ceea ce privesc bicicletele - MTB/Road

★★★★★
5 5 1
Am fost la service si baiatul de acolo era foarte priceput si se misca foarte repede. Mi-a rezolvat problema pe loc, desi nu ma asteptam sa fie atat de rapid.

★★★★★
5 5 1
Am cumparat o bicicleta Felt de la MosIonRoata. Comunicarea a fost foarte buna, am verificat stocul prin email cu reprezentantul magazinului, am stabilit ziua cand voi ridica bicicleta. Am mers in magazin si am gasit bicicleta montata, am primit indicatiile si informatiile necesare foarte prompt. De asemenea revizia ce a avut loc la o luna distanta a fost executata rapid si in termenul convenit. Servicii de calitate la Mos Ion Roata.

★★★★☆
4 5 1
La anumite produse preturile sunt unflate, iar majoritatea reduceilor sunt facute din preturi crescute inainte(adica dintr-o reducere de 20% cu de fapt cred ca ramane 10%, daca nu mai putin)

★★★★☆
4 5 1
Oameni de treaba, se poarta frumos cu clientii. Servicii foarte in regula. Ar prinde bine un pic mai multa diversitate la produse, dar per total, foarte ok magazinul.

★★★★☆
4 5 1
Foarte aglomerati in general la service. Dar cu o oferta bogata de piese pentru toate buzunarele.

★★★★★
5 5 1
Am apelat la ei pentu service. Am sunat aproape de finalul programului, m-au asteptat sa ajung si am rezolvat problema pe loc, foarte rapid.

★★★★★
5 5 1
Sunt aproape de mine, si trec pe acolo destul de des pentru diverse maruntisuri. Imi place nespus ca sunt comunicativi, si intotdeauna dispusi sa explice, sa arate, sa ofere solutii alternative, ceea ce imi permite sa invat, si astfel, data viitoare sa vin cu intrebari mai putin stupide 🙂

★★★★★
5 5 1
Amabili si foarte priceputi personalul de la mosionroata.ro, am avut probleme la o cursiera si i-am sunat pentru a stabili cand pot veni sa o repar. In ziua cand am venit , angajatul de la service ma astepta si mi-a rezolvat repede si foarte bine cursiera. Tot ce i-am cerut sa faca la cursiera mi-a facut imediat, mi-a schimbat ambele cauciucuri (trebuiau schimbate si pe care le cumparasem atunci de la ei) a mai schimbat unul sau doua cabluri si mi-a facut mici reglaje la transmisie. Per total am fost foarte multumit si nu a fost prima data cand am fost la ei cu probleme la cursiera.

★★★★★
5 5 1
Inca o tura (de aceasta data 400km) in care bicicleta pregatita de echipa Mos Ion Roata s-a comportat exemplar. Pe langa buna calitatea a executiei in service, ii apreciez si pentru promptitudinea cu care mi-au adus diverse accesorii/piese pe care nu le aveau pe stoc (nu ai cum sa pastrezi in stoc orice nazdravanie pe care o vrea clientul. Important este sa poti sa i-o aduci cand are nevoie de ea.)

★★★★★
5 5 1
Pe perioada iernii mi-am reparat si inttretinut schiurile la ei. Am fost foarte multumit, fapt pentru care la inceputul lunii mai am fost sa imi pregatesc bicicleta pentru noul sezon. Asa cum a mai observat cineva, era "haos". Era perioada in care faceau trecerea de la service-ul de schiuri la cel de biciclete si nu prea aveai cu cine sa te intelegi, asa ca am plecat si am revenit in week-end-ul acesta ... alta lume ... cu totul altceva ... au redevenit acei oameni amabili, iar service-ul era schimbat pentru sezonul bicicletelor si am putut sa imi las bicileta la ei. Fiind deja aglomerat (poate ca intr-adevar sunt buni la biciclete asa cum sunt si la schiuri. Mie mi-au fost recomandati ca service de schiuri asta iarna) a trebuit sa imi las bicicleta si o voi ridica dupa 4 zile. Le acord 5* pentru faptul ca am mi-au facut un service foarte bun la schiuri si pentru ca am vazut o reala schimbare in bine dupa ce au facut trecerea la service-ul de biciclete.

★★★★★
5 5 1
Super magazin, personal primitor si multe produse pe stoc.

★★★★★
5 5 1
Au o gama variata de produse, service-ul este unul profesionist si baietii sunt super amabili si au rabdare cu fiecare client indiferent cat de incepator este :)) . le multumesc din suflet si ii recomand cu caldura.

★★★★★
5 5 1
Am avut o experienta cap-coada extraordinar de frumoasa. De la ajutor in alegerea dimensiunii unei biciclete si explicatii despre piese pana la tura de proba si facturare, totul a mers perfect si m-au tratat extrem de amabil. Am fost placut surprins ca a doua zi dupa ce am plasat comanda prin telefon m-au contactat sa imi spuna cand va fi gata bicicleta pentru proba. Desi am luat-o cand era la reducere, nicio secunda nu au incercat sa ma convinga sa mai cumpar altceva din magazin (am plecat de acolo doar cu bicicleta si cu pedalele). Super recomand.

★★★★★
5 5 1
De fiecare data cand am avut nevoie de un sfat in magazin sau la telefon au fost de mare ajutor. Au rabdare si cu clientii mai putin familiarizati in domeniu.

★★★★★
5 5 1
Super frofesionisti!
Moș Ion Roată - magazin de biciclete
4.6 rating based on 12,345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 16 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

seven − 3 =