Freestylesport – magazin de biciclete

0

Denumire: FreeStyleSport

Adresă: www.freestylesport.ro

Localizare: Str. Ady Endre, Nr. 34, Oradea
Telefon: +4 0773 730 527

Program:
Luni – Vineri: 10-18
Sambata: 10-13
Duminica: inchis

Părerea ta despre acest magazin este importantă. Te rugăm să împarți experiența ta și cu ceilalți cititori, în formularul de mai jos:

★★★★★
5 5 1
Oameni tare faini, deschisi la orice fel de intrebare si mereu sunt acolo la nevoie. Calitate ridicata la serviciile si piesele oferite de catre ei .

★★★★☆
4 5 1
cele 2 magazine+service vizitate de mine, din cele 3 existente in oradea, se prezinta bine. marfa variata, preturi decente. personalul bine instruit, rabdator (f. important...)

★★★★★
5 5 1
Personalul instruit, amabil, promptitudine la service, marfa variata.

★★★★★
5 5 1
In aceste magazine am intalnit oameni bine instruiti, cu vaste cunostinte in domeniu. Ofera calitate ridicata de servicii, lucrand cu piese bune si foarte bune, avand posibilitatea chiar si de a comanda anumite piese de pe diferite situri cu care colaboreaza in caz ca nu au pe stock.

★★★★★
5 5 1
Magazin super bine dotat chiar si pentru sporturi de iarna, cand nu mai putem folosi bicicleta. Cel mai tare e hotelul de biciclete cu service inclus. Ala face toti banii si ideea e geniala!

★☆☆☆☆
1 5 1
Haos total pe site-ul firmei. Un site care nu este valabil si doar te deruteaza.

★☆☆☆☆
1 5 1
Cumpar o bicicleta, nu mi se spune ca trebuie sa fac o reglare tehnica si ma trezesc ca nu am garantie.

★★☆☆☆
2 5 1
Lipsa de profesionalism. Prima impresie cand am intrat in magazin: baiatul din atelier taie ceva pe bicicleta cu flex. Punand prima impresie deoparte am adus un set cadru la ei sa schimbe headset-ul uzat. Rezultatul a fost vopsea sarita pe cadru, si furca crapata. Se vede ca au lucrat cu ciocan si surubelnita. Daca nu aveti scule...atunci va rog sa cumparati, sau nu acceptati o lucrare mai serioasa. Preturi ok, dar site-ul lor nu corespunde cu stoc magazin ci "este legat cu depozit".
Freestylesport - magazin de biciclete
3.5 rating based on 12,345 ratings
Overall rating: 3.5 out of 5 based on 8 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

fourteen + seventeen =