Acum citesti
Pedale M-Wave Drag-C1

Cu un preț de raft de aproximativ 335 de lei, dar care pot fi găsite la ofertă cu mult sub 200 de lei, pedalele Drag-C1 de la M-Wave se doresc a fi o alternativă atractivă din punct de vedere al prețului la produse precum Shimano, VP, HT sau BBB. Cel mai mic preț pe care l-am găsit, de 172 de lei, le face așadar atractive din punct de vedere al prețului, mizând față de concurenți pe o platformă ceva mai mare, care oferă o stabilitate mai bună pantofului pe pedală dar și pe un set de plăcuțe care sunt livrate în pachet cu acestea și care în mod normal ar costa 50 până la 60 de lei în plus.

Punctul lor forte este însă greutatea, de 329 de grame, punctând pozitiv acolo unde majoritatea concurenților pe cântar mai mult de 400 de grame, iar asta în condițiile în care își deservesc stăpânul cu o platformă din aluminiu mai mare și stabilă. Beneficiază și de reglaj pentru tensiunea arcului, similar ca la Shimano, ax din Cr-Mo cu rulmenți și un inel de cauciuc gros pentru a ține apa la distanță. Altfel spus, o pedală foarte funcțională care-și face treaba bine.

Ce nu mi-a plcăut este calitatea vopselei de pe platformă care se zgârie foarte ușor, iar finisajele nu sunt excepționale, însă privit altfel, acestea cântăresc cu doar 20 de grame mai mult decât pedalele mele Shimano XTR.

Preț: între 172 și 335 de lei
Importator: SportXteam
Mențiuni: cu plăcuțe incluse

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × five =