Acum citesti
MirraCo Blend 1

MirraCo Blend 1

Va prezentam in articolul urmator, primul test efectuat de revista noastra cu un BMX. Bineinteles, ca am apelat si la un rider experimentat de BMX pentru a duce cu bine, la final acest test.

MirraCo Blend One ne-a trezit o foarte mare admiratie pentru acest sport. Desi testul a fost scurt, amintirea va starui ceva vreme in mintile nostre. De cum te urci pe aceasta bicicleta simti duritatea cadrului si a furcii, componente alcatuite in totalitate din cromoly cu urechi ghroase de 5 mm care transfera eficient fortele catre rotile cu jante duble Alex Rims late de 22 mm pe fata si 24 mm pe spate cu cate 36 de spite inoxidabile si butuci M3 cu carcasa de aluminiu si axe cromoly. Toate acestea, combinate, iti deschid apetitul pentru viteza, rampe, sarituri si de ce nu, grind-uri, pentru ca bicicleta vine echipata si cu o pereche de peg-uri din otel, iar rotorul SST lasa loc pentru o variate de trick-uri.

Un punct ce, mie personal, mi s-a parut slab il reprezinta franele Tektro FX570 care opresc destul de greoi bicicleta. Tinand cont de faptul ca prietenii mei, care practica intens bmx dirt si street, m-au contrazis, spunandu-mi ca nu ai nevoie de frane cand te antrenezi intr-un parc special amenajat, mai important fiind cat de sus sari cu bicicleta si ce trick faci in aer, am reusit sa trec cu vederea acest aspect. La urma urmei sunt rideri care nici nu monteaza franele pe bmx-ul lor!

Ghidonul full cromoly, pipa solida din aluminiu si pedalele wellgo care “agata” bine pe incaltari fac bicicleta foarte manevrabila si docila chiar daca masa nu este punctul sau forte. Cantareste 11.9kg, insa adevaratul avantaj al acestei biciclete este pretul !!

Pe multe forumuri a fost votata drept cea mai accesibila bicicleta bmx. MirraCo Blend One va ofera o configuratie competitiva care satisface atat nevoile riderilor Entry-level cat si pe cele ale riderilor Pro (la un nivel decent totusi) in materie de street, dirt, freestyle, vert sau orice va trece prin minte. Daca ati ales sa va cumparati o astfel de bicicleta, ati facut o alegere buna din 3 puncte de vedere: Pretul avantajos, Look-ul atragator si Rezistenta aproape indestructibila. Ia-ti casca, du-te in skatepark si ride HARD!

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × four =