Acum citesti
Cum montezi o bicicletă livrată în cutie?

În decursul timpului am primit această solicitare, de a explica pe larg cum se poate asambla o bicicletă care vine împachetată în cutie. Ce trebuie să știi din start, este că există două tipuri de cutii: cele mici și cele mari. În cele mici, bicicleta vine compactizată, cu roata de față scoasă, pe când în cele mari bicicleta are și roata de față montată, tot ce trebuie să faci fiind montarea ghidonului.

Unii producători recomandă asamblarea bicicletei într-un service autorizat, altfel se pierde garanția. De regulă, majoritatea bicicletelor ambalate vin cu toate reglajele făcute și cu șuruburile strânse, însă ideal ar fi să le verifici și tu ulterior.

Reguli de bază:

1.Dacă nu ești sigur pe ceea ce faci, lasă această operațiune în sarcina unui service autorizat.
2.Verifică bine șuruburile de la pipă și ghidon, n-ai vrea să te trezești pe traseu că zboară ghidonul din loc.
3.Verifică bine prinderile roților.
4.Dacă schimbătoarele sau frânele nu sunt bine reglate și constați asta, reglează-le imediat sau mergi cu bicicleta într-un service specializat.

Iată filmul mai jos, în care explicăm pe larg cum se realizează respectivul montaj:

 

Vezi Comentarii (3)
  • Buna seara ma intereseaza achiziționarea unui mtb,cadru carbon,am gasit in Olanda un giant xtc advanced 29er 1.5,furcă fox transmisie si frane xt totul Ok,numai căci ma tot uit despre cadru am gasit ceva păreri cum ca ar vrea usor la lovituri,pe site-ul dumneavoastra am gasit descrieri despre merida,datini dacă puteți un sfat in achiziționarea unei biciclete mtb cadru carbon sau păreri despre acest cadru.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × four =