Acum citesti
Zimbrăria Neagră XC promite tot mai multe

Concursul Zimbrăria Neagră XC ce va avea loc în data de 4 august capătă amploare, în special mulțumită noilor sponsori și parteneri și noilor activități incluse în program. Organizatorii ne-au dat de știre despre toate acestea, așa că și noi te informăm la rândul nostru cu îmbunătățirile de care a beneficiat cursa.

Pentru început, este bine de știu că starea drumurilor către locația cursei este bună și că traseele de concurs au fost stabilite în proporție de 95%. Pentru informații complete în această privință, poți consulta site-ul competiției. Cât privește zona de start, aceasta va fi pe terenul de fotbal din parcul comunei Bucșani. Tot legat de trasee, cu o săptămână înainte de concurs se va face o recunoaștere a traseului, acțiune inițiată de organizatori.

În pachetul de concurs vei găsi numărul de concurs, cipul electronic de cronometrare, tricou și diplomă de participare. Canicula care ne tot dă bătăi de cap nu pare a ne părăsi prea curând, așa că punctele de alimentare vor fi dotate cu băuturi izotonice High5, apă Dorna, lămâi, dar și glucoză. Dacă vei reuși să termini cursa, vei fi răsplătit cu medalii de finisher.

În caz că apar probleme la bicicleta ta, vor exista două puncte de reglaje/reparații oferite de Bike Nature și unul oferit de Giant. Dacă nu ai bicicletă deloc, carpatbike.ro și aventuria.ro oferă îți oferă spre închiriere una. După un efort ca și cel presupus de competiție, o masă este binevenită, iar de acest lucru va răspunde la Zimbrăria Neagră XC City Grill, care va mai acorda bonus și o bere rece sau o băutură răcoritoare.

Poate nu toate persoanele prezente la Bucșani vor pedala, dar cu siguranță nu se vor plictisi. Pentru insoțitori vor exista activități recreative în parcul din localitate, activități cum ar fi: demonstrație de aeromodele oferită de aeropower.ro, clasă de aerobic în aer liber susținută de Roxana Chiperi, Group Fitness Instructor, demonstrație de colorat și înălțat zmee oferită de Zmeul zmeilor și un concurs de îndemânare pe bicicletă pentru copii de până la 7 ani.

Deci, oferta dâmbovițenilor este generoasă. O zi departe de oraș cu multe lucruri relaxante de făcut pare a fi un motiv excelent să mergi în 4 august la Zimbrăria Neagră XC. Detalii complete poți găsi pe site-ul competiției.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 10 =