Acum citesti
WTC au lansat o foaie compatibilă cu noul XTR și o manetă de dropper pentru cursiere

Chiar dacă XTR M9100 încă nu a ajuns prin majoritatea magazinelor, Wolf Tooth Components sunt gata să ofere foi compatibile aftermarket. După cum au descoperit în propriile teste, noile lanțuri XTR nu sunt compatibile cu foile existente în acest moment pe piață. Din acest motiv a fost nevoie să se proiecteze un nou profil de dinți ce să funcționeze perfect cu noul lanț dar care să ofere și durabilitatea și protecția la săritul lanțului pentru care produsele WTC sunt renumite.

Una dintre cele mai dificile sarcini pentru producătorii de componente aftermarket cum e WTC este că plăcile interioare ale lanțului trec cu mult peste pini în noul design. Acest lucru combinat cu faptul că lanțul interacționează diferit cu foaia au dus la reproiectarea completă a profilului dinților pentru a asigura o funcționare fină și silențioasă împreună cu noua transmisie XTR.

Cel puțin după câte știu cei de la WTC, acestea vor fi printre primele foi compatibile cu 9100 de pe piață și vor fi disponibile pentru o gamă largă de angrenaje incluzând Race Face Cinch direct mount și Shimano Direct Mount, atât în varianta Boost cât și Super Boost Plus. Plăcile vor fi disponibile și pentru alte angrenaje dar cu ajutorul sistemului WTC CAMO ce permite o compatibilitate mai largă a componentelor. Majoritatea versiunilor vor fi disponibile atât în formă rotundă cât și ovală.

 

Momentan sunt disponibile plăcile rotunde pentru Race Face Cinch, restul fiind disponibile doar pentru precomandă, ultimele modele fiind prevăzute să fie livrate la mijlocul lui Aprilie. Dat fiind cât timp le ia celor de la Shimano să scoată noul grup pe piață, ar trebui ca durata aceasta să fie suficientă.

Un alt produs nou și interesant de la WTC este noua comandă de dropper ReMote pentru ghidon de cursieră, ce a fost prezentată într-o primă formă la Interbike 2017 dar care de-abia acum a apărut oficial pe piață.

Cum tot mai multe modele de gravel bike sunt mai nou compatibile cu tije dropper, cicliștii caută opțiuni cât mai bune pentru manetele de comandă. Ideal e un sistem ușor de accesat și care să nu interfereze cu schimbarea vitezelor și cu frânarea. Acest lucru i-a făcut pe cei de la WTC să se îndrepte spre capătul ghidonului, rezultatul fiind o manetă ce funcționează și ca dop de astupat ghidonul. Dopul ce se expandează se potrivește pe majoritatea modelelor de ghidon și poate fi rotit pentru a oferi unghiul preferat de fiecare. Maneta este construită folosind rulmenți Delrin ce pot fi recondiționați sau înlocuiți iar prinderea cablului e concepută să funcționeze cu orice model de tijă cu acționare cu cablu.

Maneta ReMote Drop Bar e disponibilă deja la prețul de 79.95 USD.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five − four =