Acum citesti
Whyte 19 Steel 2012

Destul de rare bicicletele cu cadre din oțel, dedicate probelor de Cross Country sau potecilor de munte. Iar asta, deoarece grupul țintă pentru care au fost construite este destul de mic. Acel grup țintă sunt cunoscătorii, care știu să aprecieze avantajele oferite de un cadru construit cu țevi Reynolds 631, precum în cazul modelului 19 Steel de la Whyte Bikes.

Modelul de față cântărește doar 11.1 kg și împrumută geometria de la modelul cu cadru din titan. Vei remarca cu siguranță headtube-ul conic, gândit pentru a oferi o mai mare rigiditate laterală cadrului dar și urechile pentru prinderea roții din spate, care nu seamănă cu nimic de pe piață: sunt atașate separat, sunt realizate din oțel și mai presus de toate, sunt portocalii, reușind să creeze un efect vizual de invidiat.

Echiparea bicicletei este și ea pe măsură. Un sistem de transmisie Shimano SLX complet, o furcă Fox 32 cu o cursă de 120 mm sau frâne Avid Elixir 5 cu discuri de 180/160 mm sunt menite de a oferi toată susținerea pe traseele de Cross Country.

Prețul nu este mic, cei 2.055 euro clasând bicicleta în gama high-end. Pentru faptul că cei de la Whyte Bikes au decis să utilizeze oțelul pentru cadrul lui 19 Steel, bicicleta primește titlul de 5Star Bike al acestei săptămâni. Același titlu va merge și către adevărații cunoscători, care se vor decide s-o achiziționeze.

Informații complete pe whytebikes.com.

via Whyte Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + one =