Acum citesti
Walmart oferă Viathon G.1 – probabil cea mai ieftină bicicletă cu SRAM Red AXS

Viathon, marcă deținută de lanțul de hypermarket-uri Walmart, a anunțat modelul G.1, un gravel bike echipat cu grupul SRAM Red eTap AXS și cu roți din carbon HED Vanquish GP 4. Bicicletele însă nu sunt disponibile în magazine ci doar prin comandă directă.

Noul G.1 este modelul de top de gravel a producătorului Viathon deținut de Walmart, iar echiparea include piese de top cum ar fi cockpit-ul Zipp, șaua Fizik, roțile HED și transmisia electronică SRAM Red. Greutatea anunțată a cadrului e de 1010 g în mărimea 54 cu șuruburile pentru bidon și urechea de schimbător incluse.

Cadrul are trei prinderi de bidon și puncte de atașament pentru portbagaj față/spate și aripi de protecție.

Echiparea standard e cu transmisie 1x dar cadrul e compatibil și cu 2x. Chainstay-urile asimetrice permit foi de până la 46t în format 1x sau 50/34 în format 2x, standard fiind instalată o foaie 40t.

În mod ciudat Viathlon a ales să echipeze bicicleta cu deraiorul Red de șosea și caseta 10-33, lucru suficient pentru ture destul de plate însă pentru gravel cu diferențe mari de nivel e nevoie de un upgrade la deraiorul de MTB și caseta 10-50.

Șaua e de la Fizik, fiind ales modelul Aliante R3 138 mm K:ium. Tija pare să fie de 27.2 mm.

În partea de sus a downtube-ului sunt porturi pentru rutarea internă dacă se dorește instalarea unei transmisii mecanice sau cu fir.

G.1 e disponibilă în 5 mărimi, toate cu roți 700c. Cadrul poate fi folosit și cu roți 650b cu anvelope de maxim 2.1.

Mai sus sunt specificațiile complete, însă nu există o greutate totală anunțată. Bicicleta Viathon G.1 poate fi deja precomandată la prețul de 6.998$ cu o garanție de 2 ani pentru proprietarul original.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − one =