Acum citesti
Varful de gama de la Cube : Sting HPC

cube_sting_hpc_2010Producatorul german de biciclete Cube a pus spre vanzare modelul de top, denumit Sting HPC. Aceasta reprezinta varful de gama al Cube si a fost creat atat pentru maraton cat si pentru cross sau allmountain. Cadrul beneficiaza de o constructie foarte solida din carbon pentru realizarea caruia s-a folosit tehnologia Cube Twin Mold. Astfel, caracteristicile principale ale bicicletei se rezuma la esential :  o rigiditate mare si o greutate redusa.

Atat unghiurile cadrului cat si constructia intregului model au fost special gandite pentru probele de Cross Country. Bascula ofera o cursa de amortizare de 120 mm iar teava inferioara a cadrului beneficiaza de o forma ovala, beneficiind de o grosime generoasa la imbinarea cu Bottom Braket-ul.

Modelul Sting HPC cunoaste patru nivele de echipare. IN versiunea HPC XTR, furca ce echipeaza modelul este o Magura Durin cu o cursa de 120 de mm iar angrenajul, pinioanele si schimbatoarele sunt Shimano XTR. Franele ce echipeaza acest model sunt ultra-performantele Formula R1 Carbon cu discuri de 180 de mm atat pentru partea anterioara cat si pentru cea posterioara.

Acest full suspension cantareste doar 11,4 kg si este oferit in trei paintwork-uri diferite. De asemenea, poti alege mai multe inaltimi de cadru, cu dimensiuni de la 16 pina la 22 inci.

via | Cube Bikes

Vezi Comentarii (11)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + 10 =