Acum citesti
Van Dessel Lilly Pulitzer

Un Cruiser „cute” cu print floral dedicat in special fetelor de la Van Dessel. Nu suna rau, daca stai sa te gandesti ca este oferit pentru aproximativ 400 de euro. Totul in jurul acestei biciclete se invarte in jurul termenului „fashion”. Fie ca o achizitionezi pe post de accesoriu, fie ca bicicleta este lifestyle pentru tine, Lilly Pulitzer are misiunea de a te completa, indiferent de situatie.


Este o bicicleta urbana, asadar nu putem discuta de amortizoare sau schimbatoare de viteze. Pedalele sunt de tip flip-flop, deci pot fi compactizate in orice situatie. Chiar si foaia pedalierului are o forma de floare cu petale, decupata pe interior.


Saua ofera confortul necesar in oras, fiind dotata cu doua arcuri menite sa absoarba orice socuri. Bineinteles, aceasta poate fi ajustata foarte usor, deoarece beneficiaza de un „quick release”. Astfel, reglarea seii pe inaltime se face foarte facil.


Rotile sunt usoare si beneficiaza de jante din aluminiu. Iar impotriva umiditatii de pe strada, Van Dessel a echipat bicicleta cu aripi protectoare, care vor asigura o plimbara curata.


Mai multe detalii despre aceasta bicicleta, poti citi direct pe site-ul Lilly Pulitzer.


via | Lilly Pulitzer


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − two =