Acum citesti
Valais, un accesoriu interesant pentru tije dropper

wolf-tooth-components-bike-valais-dropper-seatpost-clamp-1Valais, produsă de Wolf Tooth Components, este o clemă pentru tijele dropper cu mai multe utilizări posibile: pentru a prinde o gentuță de șa, pentru a limita cursa tijei sau chiar pentru a bloca tija în cazul unei defecțiuni pe teren.

wolf-tooth-components-bike-valais-dropper-seatpost-clamp-2Utilizarea principală este însă pentru a monta o gentuță de șa, soluție ideală pentru turele unde avem nevoie de capacitate mai mare de transport, sau chiar de o geantă de șa mai mare. Clema are partea de jos astfel concepută încât să nu atingă garnitura tijei odată ajunsă în poziția inferioară, unde se va așeza doar pe marginea exterioară. Evident, cursa tijei va fi redusă cu 25 mm, dar gentuța de șa nu va atinge roata spate în poziția inferioară.

Dacă doriți limitarea cursei, instalarea se face identic doar că se va monta în locul unde se dorește. Pentru instalare, tija trebuie curățată bine, se deschide clema iar apoi se strânge cu șurubul.

wolf-tooth-components-bike-valais-dropper-seatpost-clamp-3Valais costă 25 USD și funcționează cu majoritatea tijelor dropper de pe piață. Este fabricată din plastic injectat, în New Mexico și Minnesota și este disponibilă deja.

Mai multe informații puteți afla de pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 16 =