Acum citesti
United Cruiser Speedster 8i

Speedster 8i este o nouă bicicletă lansată de United Cruiser, așa cum o descrie producătorul: o bicicletă sport de lux care oferă o poziție nouă, mai ergonomică. Și nu este de ușor de ghicit noua abordare, deoarece Speedster 8i copiează alura unei biciclete cruiser, însă este dotată cu anvelope mult mai subțiri, complet diferite de cele cu balonaj mare pe care le întâlnim în această categorie de biciclete.

united-cruiser-speedster-8i

Se remarcă în special datorită utilizării unei transmisii pe curea și nu cu lanț cadrul fiind de altfel special conceput pentru a permite montarea și demontarea acesteia. Cadrul și furca sunt construite din aluminiu 6061, iar butucul de spate provine de la Shimano, modelul Nexus cu 8 viteze interne. Frânele provin de la BMR, modelul Im55, iar angrenajul este de asemenea diferit, fiind construit din 4 părți distincte.

Cureau de transmisie provine de la Conti Tech, singura culoare disponibilă este negru, iar prețul de raft este de 4.721 de lei. United Cruiser Speedster 8i cântărește 13.5 kg.

Informații pe larg pe sportmood.ro.

via Sport Mood

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + 20 =