Acum citesti
Un amator câștigă Red Bull Hill Chasers, ediția germană

Matthias Pfrommer a câștigat ediția germană a Red Bull Hill Chasers, care a avut loc weekend-ul acesta în Germania. În finală s-a luptat cu un alt amator (Oliver Luadenberg) și cu alți doi profesioniști, Oliver Keller și Manuel Fumic. Finala s-a disputat deci între 2 dintre cei 32 de amatori admiși în competiție și alți 2 dintre cei 16 profesioniști care au fost invitați la această competiție. Marco Fontana a fost eliminat în semifinale.

red_bull_hill_chasers

Câștigătorul a declarat: „faptul că am câștigat Red Bull Hill Chasers este fenomenal. Chiar dacă traseul pare foarte scurt, sprintul la deal este mai dificil decât multe trasee lungi. În primele runde am analizat acțiunile celorlalți. Pentru finală, mi-am schimbat tactica și am plecat de la start în plină viteză. Așa am reușit să intru primul în viraj și să trec linia de sosire în fața celorlalți participanți.”

Participanții au putut pedala fie pe mountainbike-uri, fie pe cursiere, câștigătorul adjudecându-și victoria pe un mountainbike.

Traseul de sprint a avut o lungime de 350 de m, cu mai multe viraje. De asemenea, nivelul pantei ce a trebuit fi urcată a fost de 18%. 4.000 de spactatori au încins atmosfera la Marburg, orașul de desfășurare al concursului.

Video:

Vezi Comentarii (2)
  • interesant concurs defapt este organizat de redbull si de aia este alceva,ciudat.este si ceva si mai ciudat la start sint ciclisti in cursiere si la cursa cu muntenbike.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × one =