Acum citesti
Tu pe unde ai pedalat anul acesta?

Cei care au fost activi anul acesta pe bicicletă, participând în diverse ture sau concursuri, sunt invitați să ne trimită povestea pe [email protected], într-un document word, iar în cazul în care este redactat corect, vom publica textul pe site. Este în esență un jurnal al tău, cu pățaniile din 2014, pe care-l vor citi toți cei din comunitatea FreeRider.ro. Toate articolele publicate până în prezent pot fi citite pe blog.

pe-unde-ai-pedalat-anul-acesta

La final de lună, vom premia primele 5 povestiri din 2014, care vor primi cele mai multe share-uri pe site (share-urile se pot vedea la finele fiecărui articol). De asemenea, părerea noastră va conta 50% din rezultat, căci unele articole vor fi publicate la finele lunii și probabil nu vor strânge numărul corect de share-uri. Premiile sunt simbolice, dar nu de neglijat. Este vorba despre mai multe USB-uri, cu capacități între 1 și 4 Gb, cu diverse mărci de biciclete sau componente inscripționate.

Pe scurt, iată ce trebuie să faci:

-compune un text coerent despre ce ai făcut în 2014 cu bicicleta: trasee, concursuri, aventuri – pot fi chiar și în ordine cronologică dacă îți este mai simplu.
-textul trebuie să fie corect redactat și să nu conțină greșeli de ortografie căci altfel îl vom respinge din start. Textul trebuie să aibă minim 1.000 de cuvinte, căci se presupune că ai câte ceva de povestit.
-alături de text, poți pune câte o fotografie de la fiecare eveniment în parte și nu uita de o fotografie cu bicicleta ta, toate în documentul Word. Cu cât mai multe fotografii, cu atât va arăta și textul mai bine.
-trimite-l apoi pe [email protected], iar noi îl selectăm dacă va corespunde criteriilor.

Care-i ideea?

Creăm un spațiu în care tu poți să le povestești și celorlalți cât de bine te-ai distrat pe bicicletă anul acesta și îi hrănim în același timp pe cei care sunt interesați de întâmplările altora, mai amuzante sau poate mai puțin amuzante. Pe de altă parte, în lunile reci merge să mai stai la povești, căci cu pedalatul va fi mai greu.

Lista premiilor

Vom premia la finele fiecărei luni, cele mai bune 5 povestiri, după cum urmează (câștigătorii vor fi anunțați pe e-mail și aici, în această pagină):

Noiembrie

Locul 1: USB Canyon cu levier de anvelopa – 3.72 GB
Locul 2: USB tip card Stevens– 3.72 GB
Locul 3: USB tip card Hutchinson – 1.86 GB
Locul 4: USB Cube retractabil – 1.8 Gb
Locul 5: USB Niner – 1 Gb

Decembrie

Locul 1: USB Rocky Mountain – lemn cu mesaj Love the ride – 3.89 GB
Locul 2: USB Hutchinson compact – 3.74 GB
Locul 3: USB Mondraker – 1.82 GB
Locul 4: USB Sram – 1.86 GB
Locul 5: USB Michelin cu capac – 1 GB

Ianuarie

Locul 1: USB Felt sub formă de cheie, metalic, cu prindere breloc – 3.72 GB
Locul 2: USB Camelback – retractabil – 2.86 GB
Locul 3: USB Crank Brothers – 1.87 GB
Locul 4: USB Michelin, retractabil – 1.85 GB
Locul 5: USB tip card Canyon – 1.86 GB

Februarie

Locul 1: USB de tip brățară de cauciuc Canyon – 8 GB
Locul 2: USB Focus – 3.74 GB
Locul 3: USB tip card LOOK – 3.73 GB
Locul 4: USB tip card Felt – cracasă metalică – 1.86 GB
Locul 5: USB BBB se deschide prin rotatie – 1.86 GB

Ne rezervăm dreptul de a suplimenta lista de premii dacă se întâmplă să primim mai multe povești grozave. USB-urile vor fi trimise câștigătorilor prin Poșta Română, iar transportul este gratuit, desigur.

Pentru orice ale întrebări îți stăm la dispoziție în rubrica de comentarii de mai jos.

Mult succes!

Echipa FreeRider.ro

Vezi Comentarii (15)
  • Felicit aceasta intiativa pentru ca e un mod frumos de a vedea si altii ce ai facut tu dpdv ciclistic intr-un an. Eu de cativa ani postez pe blogul personal retrospecive anuale.
    Si anul acesta am de gand sa postez o astfel de retrospeciva (textele aferente fiecarei ture le-am scris dupa fiecare tura, mai trebuie doar revizuite), insa spre finele anului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 15 =