Acum citesti
Trek Speed Concept pentru triatlon

Trek lanseaza un nou model de bicicleta pentru triatlon si time trial ce poarta denumriea de Speed Concept. Acesta cunoaste o aerodinamica si o ajustabilitate nemaiintalnita pina in prezent la bicicletele de serie reusind sa-si devanseze concurenta.


Secretul pentru aerodinamica imbunatatita este forma tevilor cadrului, denumita Kammtail Virtual Foil si este in acelasi timp cea mai rapida dar si cea mai aerodinamica forma de teava produsa pina in prezent pentru o bicicleta. Doug Cusack, inginer la Trek, declara : „Aceasta este de departe, cea mai aerodinamica bicicleta pe care lumea a vazut-o vreodata!”.


Probabil aceasta afirmatie ti-a pus muschii fetei in miscare si ti-a smuls un zambet. Noul Trek Speed Concept 7 este oferit in cinci dimensiuni diferite, cu 6 tije de ghidon si cu 3 platforme distincte. Toate modelele vor fi fabricate in Statele Unite ale Americii si vor beneficia de un cadru din carbon OCLV2. Pot fi modificate in functie de cerintele clientului direct pe site-ul oficial Trek, cu ajutorul configuratorului de biciclete.


Preturile vor varia intre 2600 de euro si 3600 de euro, in functie de seria din care fac parte : Speed Concept 9 cu cadru din aluminiu sau Speed Concept 7 cu cadru din carbon.


Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul oficial trekbikes.com.


via | Trek Bikes


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × three =