Acum citesti
Trek Fuel EX Jr: full-suspension pentru cei mici

Iată că Trek se numără printre primii producători care a găsit un rost roților de 26 de inch. Le folosește pentru bicicletele de copii, în cazul de față, pentru un nou full-suspension construit pentru cei mici. O bicicletă performantă, pentru poteci, construită de la zero și perfect adaptată staturii copiilor.

trek-fuel-ex-junior-2016Greutatea bicicletei este foarte importantă, iar cei de la Trek au reușit s-o aducă la doar 12.5 kg. Este concepută pentru copii cu o înălțime între 1.34m și 1.68m, iar din punct de vedere tehnic, se află la același nivel cu Trek-urile pentru adulți: ABP, Full-Floater (pentru amortizor), Evo-Link și E2 (headtube-ul conic). Suspensiile au 90mm, suficiente pentru a prelua șocurile pentru cei care nu cântăresc mai mult de 60 de kg.

trek-fuel-ex-junior-2016-1Furca provine de la X-Fusion, modelul Velvet, iar amortizorul de la același producător, modelul fiind un Microlite RL. Bicicleta va fi momentan disponibilă într-o singură dimensiune și o singură culoare, iar echiparea care mai conține un set de frâne hidraulice de la Shimano sau un sistem de transmisie de la același producător, va fi singura disponibilă pentru 2016.

trek-fuel-ex-junior-2016-2De menționat că prețul de aproximativ 2.000 de euro nu va fi tocmai mic, dar totuși ce nu fac părinții pentru copii lor?

via Trek

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 5 =