Acum citesti
Tramount: noi e-bike-uri de la Cannondale

Cannondale lansează două noi modele de e-bike-uri în gama Tramout și conform celor declarate, bicicletele se vor adresa și persoanelor care nu au foarte mult timp pentru antrenament, dar cu toate acestea își doresc să participe la ure lungi alături de alți prieteni. Evident, acesta este doar unul dintre motivele pentru care o persoană ar achiziționa un e-bike.

Cannondale_Tramount1

Cele două biciclete din gamă au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu cei de la Bosch, care de altfel livrează și motoarele cu acumulatorii pentru Tramount.

Cannondale_Tramount2

Printre altele, mai aflam de la reprezentanul Cannondale, Bob Burbank, că aceste două modele de e-bike-uri se numără printre cele mai ușoare de pe piață.

Cannondale_Tramount3

Tramount 1 va fi dotat cu noua furcă Lefty PBR 29er, ce oferă o cursă de 100 mm. Bicicleta primește de asemenea și un sistem de transmisie Shimano XT. Tramount 2 va fi dotat cu o furcă Rock Shox Recon Gold TK 29er și cu un sistem de transmisie Shimano Deore.

Cannondale_Tramount4

Ambele modele vor fi echipate cu motorul Bosch G2 Performance, cu acumulatori de 400 Wh, oferind o autonomie impresionanntă de până la 110 km. Viteza maximă ce poate fi atinsă de cele două biciclete este 25 km/h. Prețurile nu au făcute publice.

via Cannondale

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + one =