Acum citesti
Monitorizeaza-ti bicicleta prin GPS

Asteptam de mult un asemenea sistem de monitorizare a bicicletei prin GPS. Bineinteles, existau diverse versiuni, insa dimensiunile mari pur si simplu nu permiteau montarea emitatorului intr-un spatiu restrans.


Cei de la GPSTrackThis s-au gandit la o solutie mult mai ingenioasa, decat ascunderea emitatorului in interiorul cadrului sau eventual in interiorul tijei de sa. L-au ascuns in interiorul stopului si l-au denumit Spylamp. Toate bune si frumoase, deoarece in majoritatea cazurilor, hotul nu va arunca stopul imediat ce a furat bicicleta, iar tu vei avea suficient timp sa vezi in ce loc se afla.


Sistemul functioneaza cu ajutorul oricarei retele de telefonie mobila din lume si te informeaza imediat prin SMS despre locatia in care se afla bicicleta, in eventualitatea unui furt.


Poti afla mai multe detalii direct pe gpstrackthis.com. Foarte important : cei de la GPSTrackThis cauta distribuitori al acestui produs in toata lumea. Tinand cont ca este un produs nou, asteptat de catre multi biciclisti, se poate transforma intr-o afacere buna!


via | GPSTrackThis


Vezi Comentariu (1)
  • nu e un sistem bun pt tara noastra. prima chestie pe care o faci dupa ce ti-ai legat bicla intr-un spatiu public e sa ti-o „chelesti” de obiecte usor de sustras (stopuri, faruri, bidoane, sau chiar sei cu desprindere rapida). de aceea, tot mai bine e ascuderea GPSului in cadru, de ex in ghidon, unde e mai usor de bagat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − twelve =