Acum citesti
Testează și tu bicicletele Pegas: sâmbătă, în Parcul Herăstrău!

Sâmbătă, 7 aprilie 2012, ești invitat de Atelierele Pegas să iei contact cu noile modele în carne și oase (sau schelet și oțel)! La ora 12:00 ești așteptat la centrul de închirieri I’Velo, din Parcul Herăstrău pentru a pedala pe bicicletele Pegas Strada 1 și Pegas Strada 2.

Pentru a identifica mai ușor centrul IVelo, poți lua ca reper ExpoFlora, zona în care a fost organizat evenimentul Roaba de Cultură, anul trecut.

Bicicletele vor putea fi testate de către oricine, condiția minimă va fi să lași buletinul drept garanție.

Vezi Comentarii (5)
  • ce obicei comunist asta cu „lasat buletinul”… in austria am inchiriat 4 biciclete (mistoace!) si NU AM LASAT NIMIC! nici macar nu am aratat vreun act. stiu ca romania nu e austria, dar notarea datelor din buletin intr-un registru cred ca e suficienta. n-as apela niciodata la un serviciu unde mi se cere sa las un act, cred ca de fapt este si ilegal!

  • Mi se pare o bicicleta inghesuita si spun si de ce.Cadrul cred ca este dotat cu roti de 24″ fiind mai lung decat la celalalt pegas cu roti de 20″.Eu am un Pegas original si nu l-as da nici pe 10 ca astea noi.

    Din aceasta cauza tija de sea vine in „bot” si nu respecta linia fluida a biclei.Deasemenea se putea atrasa un suport in spatele sheii lungi dar NU Domle” nu AU UTILAJELE NECESARE asa ca le comandam (fiind MADE IN CHINA- uitati-va la o serie de pe cadru sa se lamureasca si cealalta lume cam de calitatea lor).Ghidonul e mai scurt si revopsit ca si cadrul .Ala e ghidon care ar da bine pe o bicla mai mica.Pe langa asta nu are dungile subtiri ca ale vechiului Pegas.Stai sa vezi preturi.Hehe, tot ce se facea pe vremea lui Ceausescu era mai bun.Rezista si cu 3-4 insi pe ea.Acum , omul doar vrea profit si atat .Hai spor la vanzare.ASTA NU E PEGAS , E CRUISER CU DENUMIRE FURATA DE PEGAS SAU MAI BINE ZIS STRUTOCAMILA!!!

  • Incepand de la 1100 RON, nu le vad un viitor prea stralucit, cine e realist isi da seama ca nu merita banii. Poate doar nostalgicii sa mai scota bani din buzunar pentru actualele pegas-uri.. Imi pare rau, am asteptat destul de entuziast lansarea acestora…

  • alin ungureanu, ce putem face cand toti fugim de munca? Normal ca importam din tarile mai harnice ca noi. Oricum tu crezi ca daca pe CUBE scrie „Made in Germany”, bicicleta e facuta in Germania? Singurul lucru facut in Germania e vopseaua si eticheta respectiva. Chiar si din Germania nu sunt ce vede lumea in reclame!
    Sper sa nu te superi, dar ti-ar fi de folos un strop de informatie inainte de comentariu; rotile pegasului din prezent sunt de 26′

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − three =