Acum citesti
T-Lab Titanium lansează MTB-ul Phenom 27.5/29″

Cunoscuți mai mult pentru gravel bike-ul X3, producătorul T-Lab din Montreal a decis să atace și potecile și a prezentat noul model Phenom.

Utilizând metodele prorpii de prelucrare la rece a tuburilor din titan, Phenom are un profil uimitor despre care T-Lab spune că are și avantaje practice, nu doar estetice. Compania spune că rezultatul este un raport îmbunătățit greutate/reigiditate fără a pierde calitatea rulajului pentru care este renumit titanul. Cadrele M au o greutate anunțată de 1800 g.

Un element interesant este că bicicleta, datorită folosirii dropout-urilor Versa-T, este capabilă să funcționeze atât cu roți de 27.5 cât și de 29, cu un reglaj unic al înălțimii monobloului pentru fiecare dintre ele. De asemenea, chainstay-ul se modifică de la 411 la 438 mm. Datorită posibilității de a modifica lungimea chainstay-urilor, Phenom poate fi convertită ușor la single-speed.

Fiecare bicicletă e construită la comandă și personalizată după specificațiile clientului. Prețul începe de la 3500$ pentru cadru, echipările complete fiind disponibile începând cu 4900$. T-Lab a început să preia comenzi. Pentru informații suplimentare accesați pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three − 3 =