Acum citesti
Super High Tech de la Haibike

Producatorul Haibike a lansat pentru anul 2010 un model cu cadru din carbon denumit Sleek, oferit in mai multe versiuni de echipare : Sleek SL, Sleek RC si Crossmax SLR.

Mai intai vom vorbi de realizarile tehnice aferente acestui model, ca apoi sa descriem fiecare versiune in parte. Astfel, cei de la Haibike au reusit sa creeze o bicicleta full suspension ce beneficiaza de un cadru de carbon, cadru ce cantareste doar 1.69 kg fara amortizor. Modelul Sleek beneficiaza de ultimele tehnologii in domeniu : gatul cadrului este conic, rulmentul pedalierului integrat (press fit BB), prindere de disc Thermo Vent.

Cadrul beneficiaza de tehnologia ASRC, adica „Adevanced Synthetic Resin Consolidation”, un amestec special de materiale, realizat special pentru bicicletele Haibike ce are rolul de a oferi o rezistenta sporita cadrului cu ajutorul nano particulelor.

Deasemenea toate zonele cadrului care sunt nevoite sa suporte solicitari mari au fost special ranforsate, in traducere libera sistemul purtand numele de „Advanced Multiforming Technology” AMT.

Ca si componente ce echipeaza modelele, acestea variaza in functie de nivelul de echipare. Sleek SL beneficiaza de o furca Rock Shox Reba, gama Shimano XT si amortizor DT Swiss LRS X 1800. Sleek RC se bucura de o furca Fox Fit RLC si noua gama de piese Sram X.0.

via | Haibike

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 5 =