Acum citesti
Stompump umflă rapid și ușor roata și se transportă pe cadru

Stompump pretinde că e cea mai rapidă și mai ușoară metodă de a umfla o anvelopă de volum mare oriunde ar fi nevoie. Lansată la începutul acestui an, pompa de picior miniaturală este deja în faza de producție și va fi livrată începând cu luna noiembrie. Aceasta are câteva caracteristici interesante. Cea mai mare diferență față de pompele tradiționale e designul, capacitatea de a împacheta o pompă de picior așa de bine încât poate fi transportată pe cadrul bicicletei, cu ajutorul suportului inclus ce se prinde în locul unui suport de bidon.

Stompump are o greutate de 195 g, deci doar puțin mai mult decât o pompă normală, dar se poate monta pe bicicletă. Sau se poate transporta într-un rucsac de hidratare, dacă oricum aveți unul în spate. Pompa ar umfla o anvelopă de 3 ori mai repede decât o pompă mică tradițională și datorită faptului că e folosit piciorul, mai mult ca sigur manevra e mult mai ușoară.

Pompa e proiectată pentru anvelope cu volum mare de aer și are o presiune maximă de 60 psi, deci e ideală pentru MTB, ciclocros sau gravel.

Prețul de vânzare e 99.95$ și e disponibilă pentru precomandă. Sunt disponibile mai multe culori pentru pompă și de asemenea mai multe culori pentru furtun.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 16 =