Acum citesti
SRAM Red eTap va fi disponibil şi pentru pinioane 11-32

SRAM_Red-eTap-WiFLi_wide-gearing-range-rear-derailleur_climbingSRAM Red eTap a revoluţionat lumea transmisiilor, fiind primul sistem modern de schimbare a vitezelor electronic wireless, lipsa cablurilor într deraioare şi manete simplificând mult viaţa cicliştilor. În plus, a fost oferit şi în varianta HRD, cu manete electro-hidraulice pentru frâne pe disc. Până acum însă, deraiorul spate era compatibil doar cu pinioane 11-28, în timp ce majoritatea cumpărătorilor de cursiere pentru munte optează în ultimii ani pentru casete 11-32 care permit folosirea unui angrenaj mai mare şi urcarea pantelor abrupte în cadenţă mai bună. În sfârşit SRAM a anunţat lansarea deraiorului Red eTap WiFLi care rezolvă aceste lipsuri!

SRAM_Red-eTap-WiFLi_wide-gearing-range-rear-derailleur_studioLucrurile stau foarte simplu: se demontează vechiul deraior şi se montează modelul nou! Acesta va fi compatibil cu casetele WiFLi PowerGlide şi PowerdomeX deja existente pentru sistemele mecanice. Deraiorul va funcţiona fără probleme atât cu grupurile eTap mecanice de până acum cât şi cu noul grup hidraulic HRD.

SRAM_Red-eTap-WiFLi_wide-gearing-range-rear-derailleur_11-32-powerdome-cassetteNoul deraior este proiectat pentru a fi folosit cu casete de 11 viteze 11-32 dar acesta poate funcţiona şi pe casete mai mici, până la 11-26. Greutatea este de 243 g cu bateria inclusă, cu doar 5 g mai greu decât modelul vechi cu patina scurtă. Preţul va fi de 570 Euro şi va fi disponibil începând cu decembrie 2016.

 

SRAM_Red-eTap-WiFLi_wide-gearing-range-rear-derailleur_drivetrainVa fi disponibil şi un kit complet de upgrade eTap WiFLi care va include deraiorul şi bateria, o casetă XG-1190 11-32 şi noul lanţ Red 22, preţul fiind de 907 Euro.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina producătorului.

Informaţii şi imagini de pe bikerumor.com

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × five =