Acum citesti
Specialized Demo 2011

Doresti sa detii o bicicleta asemanatoare cu cea pe care au concurat Sam Hill si Brendan Fairclough la Campionatele Mondiale? Inseamna ca noul Specialized Demo 2011 ar putea sa-ti faca cu ochiul. Specialized anunta noul model, cu modificari semnficiative fata de cel al anului anterior, intalnite in mod special la nivelul cadrului.


Iar ca sa fiu mai concret, o sa-i citez pe cei de la Specialized : „avem bicicleta de downhill, cu cea mai scurta bascula (chainstay) din lume)”. Fraza se traduce printr-o acceleratie mai rapida a bicicletei, atunci cand se pedaleaza intens. Teava furcii este acum mai mica, triunghiul cadrului este redesenat, iar centrul de greutate a fost coborat si mai mult.


„Shock”-ul care se ocupa de amortizarea pentru partea posterioara este mai lung, reusind sa mentina astfel roata din spate mult mai lipita de sol. In plus, tevile partii din spate a cadrului beneficiaza acum de forme mai rotunde, deoarece cele cu muchii dreptete folosite in anii anteriori, acumulau foarte mult noroi.


Rock Shox Boxxer ramane furca favorita a celor de la Specialized si pentru anul 2011. In plus, exista o mica modificare in gama : modelul Demo7 ne paraseste, pentru a fi inlocuit cu un nou model pentru Trails-uri.


Mai multe detalii despre datele tehnice a modelului Demo cat si preturile versiunilor acestei gama, vor fi disponibile in curand pe site-ul Specialized.


via | Specialized


Vezi Comentarii (3)
  • Ce bike au avut cei doi n-o sa fie disponibil pe piata NICIODATA.
    Ca exista modificari sugerate de cei doi care vor ajunge la mana marelui public, dar cu ce bike-uri se dau ei…
    Deci prima intrebare si raspunsul la ea … sunt exagerate ca si promosiunile politicienilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + five =