Acum citesti
Speaker de iPod pentru bicicleta

Am auzit un zvon, precum ca o companie ar fi lansat de curand un sistem audio ce poate fi montat pe bicicleta, acesta legandu-se foarte facil la un iPod. Am cautat pe internet si am descoperit compania care se ocupa cu comercializarea acestui sistem : este vorba de iHome Audio, iar produsul iH85B. Denumirea completa este „Bike to Beach Bicycle Speaker for iPod”.

Ok, nu avem de prea multe ori sa iesim cu bicicleta la plaja, dar asta nu inseamna ca poate fi utilizat in viata de zi cu zi. Producatorul ne asigura ca acesta este un produs rezistent la apa/ploaie deci poate fi utilizat in orice conditii (acesta il recomanda pentru plaja, piscina sau picnic). Datorita unei mici telecomenzi montate pe ghidon ce functioneaza wireless, iPod-ul poate fi operat in conditii de siguranta deplina, riderul reusind sa-si pastreze concentrarea pentru drum.

Pe langa rezistenta la apa, acesta este rezistent si la socuri puternice, datorita carcasei fabricata din policarbonat. Nu este recomandat pentru iPod Shuffle sau iPod Touch si iPhone, in schimb poate fi utilizat cu toate tipurile de iPod lansate pina in prezent.

Daca este sau nu o necesitate pentru bicicleta, va lasam pe voi sa decideti. Oricum, doritorii il pot achizitiona direct de pe www.ihomeaudio.com si il pot monta foarte facil pe bara de jos a cadrului.

via | ihomeaudio.com


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 20 =