Acum citesti
Șofer agresat la Marșul bicicliștilor din Oradea

Iată cum istoria se repetă căci în București am asistat la scene similare în urmă cu doi ani, iar lumea se întreba cum de este posibil așa ceva. Faptul că șoferul din Oradea a încercat să treacă prin bicicliștii care manifestau pașnic a stârnit revolta acestora, însă a scăpat aparent destul de ieftin, fiind arestat și scos din mulțime.

Vezi Comentarii (6)
  • Violenta naste violenta, nu are importanta ce faci sau cu ce te deplasezi sau ce frustrari ai, daca este mai important pentru tine sa dai 2-3 pumni unui imbecil decat copilul pe care-l tii in brate (tricou verde 00:16), nu te numesti fiinta umana, iar in regnul animal este greu sa gasim specii care nu-si ingrijesc progeniturile.

  • Hai sa il rastignim pe om ca a indraznit sa treaca cu masina pe acolo. Nu ii iau apararea dar nici comportamente de genul celor care au devenit violenti, nu sunt normale. Traim intr-o lume dominata de frustrari reprimate, fiecare trebuie sa demonstreze ca e mai bun decat celalalt, sa iasa in evidenta, ca e special, ca are 3 oua in loc de doua. Orice mijloc de transport folosesti nu esti mai presus decat alt om care foloseste al mijloc de transport.

    • Cred ca nu vorbesti serios. Soferul, care judecand dupa gesturi miscari si atitudine cred ca este beat, tocmai incercase sa calce cu masina biciclistii din cauza carora nu putea sa inainteze pe cat de repede si-ar fi dorit. Si asta nu se numeste altceva decat tentatva de vatamare grava poate chiar de omor. Dupa ce animalul a trecut si a ratat razant copii, femei si toti biciclistii care erau in fata lui, pe tine cam ce fel de trairi te-ar fi incercat? Eu spun ca si tu ai fi incercat intr-un fel sau altul sa ii spargi capatana aia seaca pentru ca ai fi putut fi tu acolo schilodit de masina pe viata. In opinia mea singurul animal este soferul lui Peste si sincer imi pare foarte rau ca a intervenit politia pentru ca merita cu varf si indesat sa fie linsat. Astfel de cercopiteci scapa intotdeauna nepedepsiti si continua cu nonsalanta sa procedeze la fel in continuare naplicandu-i-se nici un fel de corectie. O amenda penala sau puscaria e mult prea putin pentru cei ca el merita ceva care sa le aminteasca fizic ca asa ceva nu se face intre fiinte umane(nici macar unui animal nu ii faci asta dar ma rog), but that’s just me.

  • Oare nu vede nimeni ca soferul a fost provocat? La minutul/secunda 00:09 biciclistul din stanga masinii ridica bicilceta si loveste roata din fata de masina. Nu sunt de acord nici cu reactia soferului dar nici cu atitudinea biciclistului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + seventeen =