Acum citesti
Sigma adaugă conectivitate BTLE și Strava la ROX 11.0 și 7.0

sigma-rox-11-gps-cycling-computer01Sigma au introdus Rox 10.0, primul lor computer cu GPS, acum 3 ani. Noul Rox 11.0 este construit pe baza acestuia, dar protocolului ANT+ folosit până acum i se adaugă și BTLE, ceea ce îi permite să comunice atât cu senzori BTLE cât mai ales cu telefonul. Cu ajutorul aplicației Data Center turele se vor sincroniza în timp real, de asemenea fiind disponibile segmente live de Strava și alerte de apel și mesaje (lucru care mie mi se pare foarte util când pedalez).

sigma-rox-11-gps-cycling-computer04Majoritatea funcțiilor rămân neschimbate față de 10.0, dar apar câteva noi cum ar fi ETA, temperatura, înclinația medie și mulți parametri de putere.

De asemenea, Rox 11.0 poate acum să se conecteze cu transmisiile electronice. S-a mărit și capacitatea de stocare a memoriei, care înmagazina înainte doar 19 ore de pedalat, acum fiind spațiu suficient pentru 1000 de ore!

sigma-datacenter-mobile-cycling-app01Aplicația Data Center este disponibilă pentru iOS și Android, dar numai cea pentru tablete este momentan funcțională, cea pentru telefoane fiind încă în lucru.

Data Center permite și introducerea de rute, editate inițial pe calculator și încărcate apoi pe dispozitiv. Se pot declara chiar și alerte și waypoint-uri. Fișierele folosite vor fi de tip .gpx, ceea ce permite schimbarea lor cu alți utilizatori de alte sisteme.

sigma-rox-11-gps-cycling-computer03Rox 11.0 bundle va avea incluși noii senzori dual-band (ANT+ și BTLE) de viteză/cadență și de puls, aceștia putând fi folosiți și separat pentru a comunica cu o aplicație compatibilă de pe telefon sau cu alte dispozitive de la alți producăori.

sigma-rox-7-gps-cycling-computer01Rox 7.0 este versiunea mai ieftină, aceasta rămâne cu GPS și primește segmente Strava, dar acestea trebuie încărcate în prealabil de pe calculator. Diferența este că nu mai avem conexiunea BTLE cu telefonul, așa că trebuie conectat la calculator pentru sincronizare.

Mai multe informații puteți afla de pe pagina producătorului sau cea a importatorului în România.

Informații și imagini preluate de pe bikerumor.com

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + one =